Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 590 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...


 Δείτε το παρακάτω γράφημα, μπείτε και στον παρακάτω επίσημο σύνδεσμο του Δημόσιου Χρέους για να δείτε πόσο εμπαίζουν τον ελληνικό λαό οι πολιτικοί απατεώνες Τσίπρας-Καμμένος! 
Τιοο χρέος αυξάνει με ρυθμό 590 ευρώ το δευτερόλεπτο! 

Interest Payments Per Year

18,612,766,512€

Interest Payments Per Second

590€

National Debt Per Citizen

31,729€

Debt as % of GDP

189.23%

GDP Of Greece

181,297,143,129€

Greece Population

10,812,508

2 σχόλια:

  1. και για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι νεοτεροι... το 2009 οι τοκογλυφοι και τσαρλατάνοι των ΗΠΑ/ΔΝΤ - ΕΚΤ/ΕΕ αποφασισαν να κανουν οικονομικη εισβολη και να σκλαβώσουν την Ελλαδα, ελέγχοντας πολιτικους, πολιτικα κομματα, πχ Βλ κυβερνησεις που εχουν επιβάλει οι κατακτητες, (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ) ΜΜΕ κλπ, ολοι εντολοδόχοι, απο την στιγμή που αποφασισαν να εξορύξουν/εκμεταλλευτούν τον ορυκτο πλούτο της Ελλαδος κλπ, τοτε λοιπον με προσχημα το δημοσιο χρεος της Ελλαδος, που το ανέβαζαν στο 140% περιπου επι του ΑΕΠ (και αυτο ψεύτικο με αποδείξεις, αλλα τελος παντων. ας υποθέσουμε οτι ηταν σωστό, αντί να κανουν κάτι απλο, να ομόλογοποιήσουν τα ορυκτά της Ελλαδος τι ειδαμε...??? κατοχη !!! απο το 2009 εως σημερα 2019 μια πολιτικη δικτατορια εχει επιβληθεί στην Ελλαδα με πολικούς διαχειριστες... εντολοδοχους, και με αναστολη βασικών εννοιών του Ελληνικου Συνταγματος... που φθάνουν εως την Προδοσία, λοιπον εβαλαν την Ελλαδα υπό καθεστως δικτατοριας επειδη το ΑΕΠ ηταν οπως ελεγαν περιπου στο 140%, Σήμερα λοιπον, 9 χρονια επειτα απο ολα όσα ηλιθια εχουν κανει κατά της Ελλαδος, το χρεος εχει φτάσει στο 170% επι του ΑΕΠ και ομως ολοι αυτοι οι τσαρλατανοι... η κλασσικη συμμορια των ασχετων σε ΕΕ-ΕΚΤ- ΗΠΑ-ΔΝΤ μας μιλουν οτι ολα πάνε καλά στην Ελλαδα και οτι το χρεος, εχει τιθασευτεί... βγάλτε συμπερασματα, με ποσο ηλιθιους έχουμε μπλέξει... αλλα και ποσο προβλημα νοημοσυνης, εχει η ελληνικη κοινωνια που ανέχεται να ζει μέσα σε ενα τεράστιο ψεμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ LINK ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή