Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Β. Ξύδης κατάφερε και μείωσε στο ελάχιστο το μεγάλο χρέος που φορτώθηκε από τον προηγούμενο Δήμαρχο. Έβαλε τάξη στα οικονομικά του Δήμου. Δυστυχώς όμως, η νομική του υπηρεσία τα έκανε μπάχαλο και χρέωσε τον Δήμο με πρόστιμο περίπου 200.000 €,, μετά από εγκληματικό λάθος της να μην καταθέσει εγκαίρως ένσταση για το παραπάνω βαρύ πρόστιμο, που οφείλεται σε παράνομα εγκατεστημένα κοντέϊνερς, σε σημείο πίσω από το άγαλμα του Παπάγου!!!
Τα κοντέϊνερς αποτελούσαν δωρεά της Αττικής οδού προς τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ο Δήμος, αφού εγκατέστησε για μεγάλο διάστημα στο προαναφερθέν σημείο τα κοντέϊνερς, τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο. 
Την απόφαση αυτή, είχε το δικαίωμα να την εφεσιβάλει εντός 60 ημερών από την ημέρα κοινοποίησής της. Η νομική υπηρεσία του Δήμου όμως ...αγρόν ηγόραζε! Παντελώς εκπρόθεσμα κατέθεσε ένσταση η οποία βεβαίως απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών  με την υπ' αριθμ 1523/2011 απόφαση, να επιβάλει στο Δήμο το βαρύτατο πρόστιμο των περίπου 200.000 ευρώ! Σε αυτό περιλαμβάνονται και δικαστικές δαπάνες 256 €!
Από την μια μεριά ο Δήμαρχος διορθώνει τα οικονομικά του Δήμου και από την άλλη, η νομική υπηρεσία, χύνει την καρδάρα με το γάλα και εκθέτει τον Β. Ξύδη!

Το κακό όμως δεν σταματά εδώ: Δεν φτάνει που η ευθύνη για το εγκληματικό λάθος ανήκει στην νομική υπηρεσία, πληροφορούμαστε ότι επιδιώκει να βγει..λάδι βγάζοντας από πάνω της τις τεράστιες ευθύνες της και φορτώνοντάς τες στην γραμματέα της νομικής υπηρεσίας, κα Μαρία Μαντοπούλου !!! Όπως λένε μάλιστα οι πληροφορίες μας, η κ. Μαντοπούλου αναμένεται σήμερα να περάσει από πειθαρχικό! Εκεί πάνε να της φορτώσουν όλη την ιστορία για την καθυστέρηση υποβολής ένστασης από την νομική υπηρεσία!
Κύριοι της νομικής υπηρεσίας, κύριε Γεωργακόπουλε, κύριε Πούλιο, κυρία Παπακώστα, αναλάβατε τις ευθύνες σας. Η ευθύνη είναι δική σας για το πρόστιμο που έφαγε ο Δήμος και -όπως ενημερωνόμαστε-  για το λάθος, ευθύνεται κυρίως ο κ. Πούλιος, ο οποίος είχε χρεωθεί την υπόθεση.
Τα υπόλοιπα αφήστε τα. Η κ. Μαντοπούλου είναι η...τελευταία τρύπα της φλογέρας! 
Αναλάβατε τις ευθύνες σας, διότι από αύριο αρχίζουν και σκάνε...νέες αποκαλύψεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου