Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ BATMAN ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Σε τραγωδία κατέληξε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μπάτμαν «The Dark knight Rises» στο Ντένβερ των ΗΠΑ, όταν μασκοφόρος ένοπλος άνοιξε πυρ αδιακρίτως σε κινηματογράφο, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους ενώ έως 50 είναι τραυματίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά το μακελειό στην πρεμιέρα του Μπάτμαν
Οπως μετέδωσε ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, KOA, ο ένοπλος φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα και άρχισε να πυροβολεί μεσα στην αίθουσα που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο στο προάστιο Ορόρα, ενώ παράλληλα έριξε - πιθανότατα- δακρυγόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί ένα άτομο.
Οι πυροβολισμοί άρχισαν σύμφωνα με πληροφορίες 30 λεπτά μετά την έναρξη της ταινίας.
Πλάνα από το CNN δείχνουν δεκάδες αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο του μακελειού. Σύμφωνα με τον ΚΟΑ, οι Αρχές προχώρησαν σε εκκένωση της περιοχής, ενώ πραγματοποιούν ελέγχους για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού.
Μάρτυρας ανέφερε στο CNN, ότι «είδε έναν τύπο να ανεβαίνει αργά τις σκάλες και να πυροβολεί αδιακρίτως».
«Ακούσαμε από 10 έως 20 πυροβολισμούς και ακολούθησαν μικρές εκρήξεις. Στην συνέχεια ακούσαμε ανθρώπους να ουρλιάζουν και μας δόθηκε η εντολή να εγκαταλείψουμε το χώρο», δήλωσε αυτόπτης στο CNN.
«Αρχισε σε μια μεταμεσονύκτια προβολή της ταινίας και οι αίθουσες που προέβαλαν την ταινία ήταν γεμάτες», δήλωσε στο Sky News η Μπρέντα Στιούαρτ από το ραδιόφωνο ΚΟΑ.
«Οι παρευρισκόμενοι μας είπαν ότι θεώρησαν πως πρόκειται για μέρος της ταινίας. Νόμιζαν ότι άκουγαν πυροτεχνήματα, δυνατούς θορύβους όταν ξαφνικά άρχισαν να βλέπουν τις σφαίρες», πρόσθεσε.
πηγή: newsbomb.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου