Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ο Ν. ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΣ ΠΗΡΕ ΡΕΒΑΝΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΔΗ!

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΦΑΝΘΗ:  ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ!
 
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού ηττήθηκε στην διαμάχη του με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης του σχολικού κυλικείου του 1ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού. Το Διοικητικό Δικαστήριο απεφάσισε ότι δικαίως ο κ. Μαγδαληνός λειτουργεί και έχει δικαίωμα να λειτουργεί την επιχείρησή του κατά τους θερινούς μήνες, ανεξάρτητα εάν το σχολείο είναι κλειστό. 
Απεφάσισε μάλιστα να του δοθεί προσωρινή άδεια λειτουργίας ώστε να λειτουργήσει άμεσα την επιχείρησή του. Ήδη από χθες το απόγευμα ο θερινός κινηματογράφος διαθέτει και κυλικείο.
Όπως πληροφορούμαστε το δικαστήριο δέχθηκε όλο το σκεπτικό των θέσεων του Ν. Μαγδαληνού όπως επίσης θεώρησε αδύνατον να λειτουργήσει δεύτερη επιχείρηση κυλικείου μέσα στο σχολείο! Αφού υπάρχει ήδη κυλικείο είναι αδιανόητο να κλείσει αυτό και να ανοίξει ένα άλλο κυλικείο μέσα σε σχολική αίθουσα!
Όπως μας είπε ο Ν. Μαγδαληνός, η υπόθεση θα έχει και συνέχεια, Θα υπάρξει και νέο δικαστήριο, ποινικό  αυτή τη φορά, στο οποίο κατηγορούμενος θα είναι ο κ. Ξύδης, για παράβαση καθήκοντος. Ο Ν. Μαγδαληνός μάλιστα λέει ότι θα υποβάλει και αγωγή, διεκδικώντας χρήματα από την απώλεια κερδών που είχε το διάστημα που υποχρεώθηκε να έχει κλειστή την επιχείρησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου