Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Δώρο iPhone από αντιπρύτανη στη Δραγούμη με λεφτά του ΑΠΘ


Δώρο iPhone από αντιπρύτανη στη Δραγούμη με λεφτά του ΑΠΘ

 πηγή: madata.gr
Ένα ιδιαίτερο δωράκι φαίνεται να έκανε ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κος Παντής στην Ναταλία Δραγούμη.

Στην δημοσιότητα βγήκε ένα τιμολόγιο με ημερομηνία 27 Μαρτίου 2012 από το κατάστημα «Λογότυπος» με αποδέκτη την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με το τιμολόγιο αυτό φαίνεται ότι αγοράστηκε για την Ναταλία Δραγούμη το πανάκριβο iPhone 4S με 16GB μνήμη αξίας 699 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και χρεώθηκε στο ΑΠΘ, και συγκεκριμένα στις λειτουργικές δαπάνες του.

Και ενώ απ’ότι φαίνεται δεν έχουν τελειωμό οι προκλητικές δημόσιες δαπάνες παρατηρώντας κανείς το τιμολόγιο θα δει ότι το πανάκριβο iPhone δεν είχε αποδέκτη κάποιον καθηγητή η μεταπτυχιακό φοιτητή αλλά την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη και μάλιστα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως ο κος Ιωάννης Παντής δώρισε στην Ναταλία Δραγούμη όταν εκείνη βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους. Όσο παρέμενε εκεί για τις ανάγκες θεατρικής παράστασης η κα Δραγούμη συναντήθηκε με τον αντιπρύτανη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να διδάξει η ηθοποιός... υποκριτική στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ, καθώς ο κ. Παντής είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου.

Τελικά το ενδεχόμενο να διδάξει υποκριτική η ηθοποιός έμεινε εκεί και δεν προχώρησε αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον κο Παντή να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του Πανεπιστημίου και να κάνει ένα δώρο αξίας περίπου 700 ευρώ.

Η κα Δραγούμη σχολίασε το δώρο από τη διεύθυνση του ΑΠΘ:

«Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση "το μήλο'' και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα.Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο... σαν να μου έκαναν δώρο λουλούδια ας πούμε. Το θεώρησα πολύ σημαντικό. Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου. Μια αρχική συζήτηση κάναμε... Και μόνο που με σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό όπως εξάλλου και το δώρο που μου έκαναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου