Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...

Αγαπητοι φίλοι γεια σας.

Ο Λύκος είναι μόνιμος κάτοικος του Υμηττού. Βέρος βουνίσιος, αντάρτης γέννημα θρέμμα του βουνού και του λόγγου. Ανήκει στην ίδια αγέλη με την Ασπρού, τον Μούργο, και την Στρουμπούλω. Αυτοί οι τέσσερις μείνανε από μια αγέλη 23 ατόμων που μέχρι πρόσφατα όργωνε το βουνό. 
Ο 85άχρονος κύριος Παναγιώτης -ανάμεσα σε άλλους- είναι ο κύριος συσσιτιάρχης της ομάδας. Με βροχές, με χιόνια και με καύσωνες, δύο φορές την μέρα ο κύριος Παναγιώτης ανεβαίνει στο βουνό πιστός στο ραντεβού του με τα φιλαράκια του κι ας φωνάζει κι ας διαμαρτύρεται η γυναίκα του που φοβάται μην του τύχει τίποτα σ' αυτή τη ηλικία που βρίσκεται. 'Όμως για τον κύριο Παναγιώτη τα σκυλιά αυτά είναι η παρέα του,η οικογένεια του. Όπως λέει ο ίδιος, είναι ο λόγος για να συνεχίσει να ζει. 
Για τον Αλέξανδρο, την Γιάννα και την αφεντιά μου η ομάδα του Λύκου αποτελεί την τετράποδη συνοδεία στις νυχτερινές μας βόλτες στο βουνό, είναι το πολύτιμο ακροατήριο των αέναων συζητήσεων και των τσακωμών μας, μέρος αναπόσπαστο και αναντικατάστατο των -λιγοστών πια- απολαυστικών στιγμών της καθημερινότητας μας.
Όμως ο Λυκάκος μας αρρώστησε. Έπαθε περινεική κήλη, και χρειάζεται χειρουργείο, μια επέμβαση που κοστίζει μαζί με την αγωγή περίπου 500 Ευρω. Ήδη ξοδέψαμε 350 Ευρω για τις πρώτες μέρες της θεραπείας αλλά η οικονομική μας κατάσταση -όπως όλων- είναι τραγική και δεν μπορούμε πλέον να επωμιστούμε περαιτέρω έξοδα. 
Γνωρίζουμε ασφαλώς ότι σε κανέναν δεν περισσεύουν χρήματα, γι' αυτό ζητάμε την συμπαράσταση σας. Αν υπάρχει κάποιος γιατρός ή κάποια κλινική που θα δεχτεί να κάνει δωρεάν την επέμβαση, να σώσει την ζωή του φίλου μας, θα σας είμαστε αιωνίως ευγνώμονες.
Υ.Γ. Πριν κάμποσο καιρό η Ασπρού χτύπησε στο πόδι. Φέραμε έναν κτηνίατρο για να περιποιηθεί το τραύμα της. Με το που είδε την σκηνή ο Λύκος πλησίασε αργά και άρχισε να γλύφει το χέρι που θα έκανε καλά την συντρόφισσά του. Αυτός είναι ο Λύκος μας που ξέρει τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου