Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ 29ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΕΙΛΕΟ!!!

Ο γιος του Δημήτρη Τεγόπουλου (φωτό δίπλα), πασίγνωστου αντιπροσώπου οπτικών ειδών, εκ των παλαιότερων του χώρου και αποκαλούμενος "στηλοβάτης της ελληνικής οπτικής", απεβίωσε αιφνιδίως από ειλεό! 
Ο νεαρός ταλαιπωρείτο επί μέρες χωρίς να μπορεί να ενεργηθεί ωστόσο δεν φανταζόταν ούτε ο ίδιος ούτε κανείς από το οικογενειακό του περιβάλλον ότι το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν τόσο σοβαρό! Το θύμα νόμιζε ότι η δυσκοιλιότητα που τον βασάνιζε ήταν πρόσκαιρο φαινόμενο και θα περνούσε μόνη της! Δυστυχώς όμως, το πρόβλημα επιδεινώθηκε αιφνίδια και ο άτυχος απεβίωσε ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα του σπιτιού του! 
Βαρύς ο πόνος από το πένθος στην οικογένεια Τεγόπουλου. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει την βαθιά της οδύνη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Δημήτρη Τεγόπουλο για τον χαμό του γιου του!  

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ , ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΦΤΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ;
    ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ,ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ , ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ .......ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ.
    ΝΕΟΤΑΤΟΣ ΕΦΥΓΕ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή