Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Οι παρακάτω αναφερόμενοι :
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΗΣ, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΑΚΗΣ, π. Αντιδήμαρχος Παπάγου
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΤΡΑ, π. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού
ΕΛΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, π. Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ,
όλοι  εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι της παρούσας Δημοτικής Αρχής , ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Ξύδη για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας, η οποία θα συνεχισθεί μέχρι την 31 Αυγούστου και του ευχόμαστε υγεία και οικογενειακή ευτυχία, μετά την απόφασή του να επανέλθει στον ιδιωτικό βίο ύστερα από τριάντα χρόνια προσφοράς στην Αυτοδιοίκηση.
Με πλήρες αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το μέλλον της πόλης μας και το συμφέρον των συνδημοτών μας, δηλώνουμε ότι, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, συμπορευόμαστε  με τον αντιστράτηγο ε.α. κ. Κωνσταντίνο- Πολυχρόνη Τίγκα, υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου- Χολαργού .


5 σχόλια:

  1. Στο έχουν γράψει από χθες βράδυ, τι μας το ανακοινώνεις σήμερα ως... νέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τριάντα χρόνια αμειβόμενη παχυλά θέση δεν νοείται ως "προσφορά" αλλά ως επικερδέστατο επάγγελμα. Να ξέρουμε τί λέμε δηλαδή. Ο όρος "προσφορά ανήκει στους πολίτες, διότι αυτοί τον ταΐζουν 30 χρόνια (κι' άλλα τόσα στο στρατό). Ούτε ανύπανδρη κόρη αποστράτου τεθνεώτος να ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα περιπατο θα κανει ο Νικολαου με τετοιες φατσες για αντιπαλους . Βρεστε κανενα σοβαρο ατομο ρεεεεε ! Τριαντα χρονια φουρναρης δεν βαρεθηκατε τις ιδιες μουρες συνεχεια !!! ΟΥΟΥΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το -μοναδικό- κριτήριο δεν είναι να είναι κάποιος σοβαρός, αλλά να φέρνει από πίσω του καλό πακέτο ψήφων. Κι ας πρόκειται για άτομα που μέχρι χθες ήταν μονίμως απέναντί σου. Όλα τ' άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ βρες για υποψηφιους Νομπελίστες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή