Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ
Αθήνα 20-3-2017

Δελτίο τύπου

Μετά τις απαράδεκτες, παράλογες και σκανδαλώδεις ανακοινώσεις του ...

Πρωθυπουργού Κου Τσίπρα και του Δημάρχου Αθηναίων Κου Καμίνη για ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον πυρήνα του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή σε διευρυμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα την Παρασκευή 17-3-2017, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων και δημοτικών παρατάξεων, αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Να εκφραστεί η έντονη αντίθεσή μας στα σχέδια, που εξαγγέλθηκαν με πανηγυρικό τρόπο από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και τα οποία ακυρώνουν κάθε προοπτική υλοποίησης Μητροπολιτικού Πάρκου.
2. Να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ανακοινώσεις, συνέντευξη τύπου, συγκεντρώσεις, κινητοποιήσεις, για να ενημερωθούν οι Αθηναίοι πολίτες και να υπάρξει η μέγιστη συσπείρωση υπεράσπισης του Πάρκου.
3. Να καλέσουμε όλους τους όμορους δήμους, (χαρακτηρίστηκε πολύ σημαντικό γεγονός η ανακοίνωση του Δήμου Χολαργού-Παπάγου), επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς, δημοτικές παρατάξεις, συνδικάτα να πάρουν θέση και να καταγγείλουν τους καταστροφικούς σχεδιασμούς για το περιβάλλον της Αθήνας.
Όλοι οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη, εκτός από την αγανάκτησή τους, εξέφρασαν την αταλάντευτη θέλησή τους για συνέχιση του αγώνα για την υλοποίηση του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή, σύμφωνα με τη μελέτη του Πολυτεχνείου, χωρίς εμπορευματοποίηση και σύμφωνα με το ΠΔ187/Δ/11 και τα ρυθμιστικά της Αθήνας.

4 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το γηπεδο τους πειραξε ,δεν κοιτανε τα χαλια τους που παντου γεμισαμε ναρκωτικα ουτε κοιτανε την καταντια των μονο κατονομα παρκων.Μια ζωη μερικοι βλακες αντιδρουν σε οτι ομορφο παει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί νσ κατέβουν στους δρόμους τα ζώα να φωνάξουν για την ξεφτίλα της χώρας , αντί να κάνουν "επιτροπές" για τη μιζέρια ασχολούνται με το γήπεδο . Ακόμα περισσότερη φτώχια ακόμα περισσότερη ξεφτίλα ακόμα περισσότερη μιζέρια. Αυτά που μας αξίζουν αυτά λουζόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πισω απο καθε μεγαλο εργο, κρυβεται μια μεγαλη μασα...! Γηπεδο να γινει κ οπου ναι, η μιζα μονο να πεσει☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή