Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΤΑΚΗΣ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ 10ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! "ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ..."! ΒΙΝΤΕΟ.

Η 10χρονη Αννδριάνα έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, απόανεύρυσμα στον εγκέφαλο, πριν από λίγες ημέρες. Ήταν αθλήτρια...

του Συλλόγου "Βέλος" στο Παλαιό Φάληρο. Ο Γιώργος Τριτάκης (φωτό) στο χθεσινό Μαραθώνιο έτρεξε στη μνήμη της έχοντας στον αριθμό του το όνομα της "Ανδριάνας"! Ο ίδιος ανήρτησε στο faacebook: "Τα καταφέραμε και φέτος. Στα παιδάκια, στη διαδρομή συναντούσα τα αθώα ματάκια της στον τερματισμό. Μου έλειψες Ανδριανούλα μας".
Το παρακάτω βίντεο δείχνει ότι και ο Σύλλογός της δεν τη λησμόνησε. Αντιθέτως. "Τρέξανε για την Ανδριάνα" μικροί και μεγαλύτεροι αθλητές του Γ.Σ.Βέλος Παλ.Φαλήρου στα πλαίσια των δρόμων των 1200μ για μικρούς αθλητές δημοτικού αλλά και στα 5000μ ενηλίκων , έδωσαν βροντερό παρών σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού. Οι μικροί αθλητές του Βέλους κάτω από τις οδηγίες και την παρότρυνση των προπονητών των ακαδημιών του συλλόγου Γιάννα Καλφούντζου , Michalis Makris και Μαρία Καίσαρη, έτρεξαν και χάρηκαν αυτή την κούρσα των 1200μ. Στα 5000μ ανάμεσα σε πολλούς δρομείς οι αθλητές μας κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους Takis Oikonomou έκαναν καλές κατατάξεις σε έναν αγώνα μέσα στην προετοιμασία τους για τη σαιζόν 2018: Ο Γιώργος Πετρόγκωνας ήταν 30ος με 18'01, ο Γιάννης Αλευράς 32ος με 18'04 και ο Βασίλης Παναγής 39ος με 18'32. Συγχαρητήρια σε όλους και στα επόμενα με πολλά χαμόγελα..
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου