Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΠ.

Εκτεταμένη ζημιά στα Γήπεδα Τένις...

της κοινότητας Παπάγου λόγω βροχόπτωσης

Η καταιγίδα των νυχτερινών ωρών της 16ης Νοεμβρίου προκάλεσε ζημιές στα προσφάτως ανακαινισμένα γήπεδα αντισφαίρισης, καθώς φερτά υλικά όπως χώμα και λασπόνερα έφραξαν τα φρεάτια των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του ΔΟΠΑΠ και από το πρωί της Παρασκευής  επιδιορθώνει τις ζημιές. Η τεχνική υπηρεσία υπό την επίβλεψη του προϊσταμένου της ομάδας υδραυλικών προχωρά εν μέσω βροχής σε εργασίες απόφραξης και διάνοιξης φρεατίων στα γήπεδα τένις με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού.

 Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ
  Δημήτριος Οικονόμου

1 σχόλιο:

  1. Ο δήμος αποδεικνύεται οτι παραλαμβάνει ελαττωματικά έργα,τα οποία ΟΛΟΙ πληρώνουμε.Στην μελέτη ανακατασκευής των γηπέδων δεν είχε προβλεφθεί η απορροή υδάτων;Με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του δήμου τί γίνεται;Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε προβλέψει από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας τις κακές καιρικές συνθήκες.Προβλέφθηκαν κάποια μέτρα;Το ίδιο θα συμβεί και απόψε το βράδυ.Οι υπεύθυνοι πολιτικής προστασίας είναι μόνο για φωτογραφίες στην ασφαλή αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή