Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ!

Ως συνέχεια της περίπτωσης Στάικου επισημάναμε και αυτή του Ιωάννη Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του ως εθελοντής Πολιτικής Προστασίας, από την ομώνυμο Σωματείο Εθελοντών Β/Α Τομέα Υμηττού. 
Διαβάζουμε από το seppvaty.com:
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στο Πυροφυλάκιο...

Κ.Σ. «Μοναστήριον», η εκδήλωση για την λήξη της αντιπυρικής περιόδου του 2017, που διοργάνωσε το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού.

Παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και εκπροσώπων των φορέων και θεσμικών οργάνων του τόπου μας που απαρτίζουν την Πολιτική Προστασία της χώρας μας. Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. κος Βαγγέλης Τσιγκρέλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Αττικής, στρατηγός Κωνσταντίνος Γιόβας ως και εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, ο οποίος ευχαρίστησε τους εθελοντές κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής κα Γιάννα Τσούπρα η οποία εξήρε το έργο των εθελοντών, ο κος Στρατικόπουλος εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, ο Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. κος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παιανίας Γλυκών Νερών  κος Θανάσης Σταύρος, η κα Στέλλα Ψύλλα εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο Διοικητής ΣΔΑΜ - Πλοίαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος  ΠΝ, ο Αντιπύραρχος Κώστας Ιωάννης Διοικητής 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, εκπρόσωποι του American College of Greece Deree κος Δρούγος και Ρασντάν, ο κος Παπαδιάς Γεώργιος εκπρόσωπος του Δασαρχείου Πεντέλης, ο κος Σταμούλης Ιωάννης, Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος και εκπρόσωπος του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής Υπαστυνόμος Β’ Λιανός Ιωάννης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε για την διαχρονική του πορεία ως εθελοντής Πολιτικής Προστασίας, για την πολυετή του προσφορά στην Δασοπροστασία στην περιοχή του Υμηττού, αλλά και για την στάση ζωής που έχει υιοθετήσει στον τομέα αυτό ο κος Χριστοδουλόπουλος Ιωάννης, ο οποίος παρέλαβε Τιμής Ένεκεν από τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Αττικής, στρατηγό κο Γιόβα.

Επίσης ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, Αντιπύραρχος κος Κώστας Ιωάννης τίμησε το Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. για την πολυετή προσφορά και εθελοντικό έργο των μελών του και απένειμε Τιμής Ένεκεν, το οποίο παρέλαβαν ο Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. κος Πανδής Γεώργιος και το μέλος κος Ανθόπουλος Ευστάθιος ο οποίος ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Σωματείου.

Κατόπιν βραβεύτηκε μέσω του εκπροσώπου της κου Σπύρου Κούμα η Εθελοντική Ομάδα Κρωπίας και η Εθελοντική Δασοπροστασία – Πολιτική Προστασία Παιανίας – Γλυκών Νερών μέσω του κου Δημητριάδη Χρήστου.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε μπουφές με κεράσματα και γλυκά, τα οποία προσέφεραν, μετά από πρωτοβουλία του κου Χριστοδουλόπουλου Ιωάννη, τα ζαχαροπλαστεία “Tsirou Sweet Creations”, τα οποία ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική αυτή χορηγία.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωσή μας για την λήξη της φετινής αντιπυρικής περιόδου και να υπενθυμίσουμε όπως και αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ότι η προετοιμασία για την επόμενη αντιπυρική περίοδο του 2018 έχει ήδη ξεκινήσει!

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ.



1 σχόλιο:

  1. Τον κ. Χριστοδουλόπουλο τον βλέπω κάθε φορά που πηγαίνω για περπάτημα στον Υμηττό ,χειμώνα - Καλοκαίρι .
    Είναι εθελοντής της δοσοπροστασίας Παπάγου - Χολαργού .
    Αγαπάει και φροντίζει τον Υμηττό ,αλλά μεγάλη του αγάπη είναι και τα ζώα ,γατάκια ,σκυλάκια .
    Τον έχω φωτογραφήσει να ταϊζει τα σκυλιά με το πιρούνι και αυτά να υπακούουν σε ότι τους έλεγε .
    Ήταν απίστευτο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή