Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΜΙΛΗΣΕ: "Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ"! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΩΣ ΓΕΟΛΟΓΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ, ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΓΕΩΛΟΓΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ! ΚΚΕ: "ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"!

kafantari_plimmires
Την οργισμένη αντίδραση του Χρήστου Κατσώτη από το ΚΚΕ προκάλεσε ...

δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη η οποία έριξε τις ευθύνες για τις φονικές πλημμύρες στην… κλιματική αλλαγή.

«Εξοργίζετε τον κόσμο όταν μιλάτε για κλιματικά φαινόμενα ενώ οι ευθύνες σας είναι εγκληματικές. Τα αντιπλημμυρικά έργα ήταν αναγκαία στην περιοχή και δεν τα κάνατε. Εξοργίζετε τον κόσμο όταν λέτε ακραία καιρικά φαινόμενα», δήλωσε εξοργισμένος ο κ. Κατσώτης.
«Δυστυχώς, μέχρι στιγμής έχουμε οκτώ θύματα (σ.σ. αυτή ήταν η επίσημη καταγραφή την ώρα της τοποθέτησής της) και οφείλουμε να εκφράσουμε ως Βουλή τα συλλυπητήριά μας και τηβαθιά θλίψη» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 
Και πρόσθεσε η κυρία Καφαντάρη: «Οφείλουμε επίσης να δράσουμε για να είναι παρών ο κρατικός μηχανισμός και να μην πάρει κι άλλες διαστάσεις η καταστροφή. Τελικά τα ακραία φαινόμενα που είναι και συνέπεια της κλιματικής αλλαγής πρέπει  η πολιτεία να τα αντιμετωπίσει για να μην υπάρχουν ανθρώπινα θύματα. Είναι ευκαιρία μιας και αυτή την περίοδο διεξάγεται η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα στην Βόννη»,ήταν η ατάκα της κας Καφαντάρη στη Βουλή που έκανε έξαλλο τον βουλευτή του ΚΚΕ.
Πηγή (τίτλος: δικός μας)

4 σχόλια:

  1. Δεν φταίνε αυτοί ρε Μάκη μου....... φταίει ο Ελληνικός λαός που τους ψηφίζει!! Αυτοί ΟΚ είναι απατεώνες, εγκληματίες, ανθέλληνες, όμως ο Ελληνικός λαός πως τους βάζει εκπροσώπους του;; πότε θα μάθει επιτέλους να διακρίνει και να ξεχωρίζει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η οβρια καφανταρη ειναι νουμερο...
    ποιος την υπολογιζει ?

    Απλα κλανει για να καλυψει την αλλη οβρια φιλεναδα της.... αλλα την φυλακα δεν θα την αποφυγει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπήρχε μια εποχή που όποιος (αριστερός κατά δήλωση) πέρναγε απ'έξω, έπαιρνε και ένα πτυχίο...δώρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή, "ξέρει" να εξηγήσει ποιος είναι ο υπεύθυνος για τους ΝΕΚΡΟΥΣ; Για τα κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις, για τα αυτοκίνητα που έγιναν ΣΚΡΑΠ...;
    Για το βιός των ανθρώπων που θάφτηκε στα λασπόνερα; Ξέρει;;;
    Όλα αυτά που καταστράφηκαν φορολογούνται(αγρίως!)στην Ελλάδα. Σωστά;;;
    Ως γεωλόγος, ξέρει να μας πει τι είναι τα...γεώμηλα; Ξέρει;;;
    Αν για όλα αυτά που συμβαίνουν, υπεύθυνοι είναι οι...
    εξωγήινοι; Ξέρει;;;
    Για την κλιματική αλλαγή ξέρει...και "παρά ξέρει" όμως!

    Plan B, για την στιγμή που θα "στραβώσει" ο λαός και θα τους πάρει στο κυνήγι, έχει;;;
    Αν δεν έχει, να κάτσει και να οργανωθεί...διότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για αυτούς!
    Κάποια στιγμή οι ΝΕΚΡΟΙ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ...!

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: μεγάλη "πατάτα" η...first time left.

    ΑπάντησηΔιαγραφή