Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ! 19 ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ! ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ!

Μάνδρα - Οικογενειακή τραγωδία: Νεκρά τα δύο αδέλφια που είχαν πάει για κυνήγι
Θρήνος για τον Δημήτρη και τον Μπάμπη Δημητρόπουλο - Μεγαλώνει συνεχώς η λίστα των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας
Εικόνες φρίκης κάτω από τις λάσπες… Οργή και απελπισία σε μια περιοχή...

«βομβαρδισμένη»!
Πόνος, αγανάκτηση και φρίκη… αυτά είναι τα συναισθήματα για τους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου που προσπαθούν ακόμα να αντιληφθούν το κακό που βρήκε τον τόπο τους.
Η κακοκαιρία που «σάρωσε» την περιοχή της δυτικής Αττικής την περασμένη Πέμπτη άφησε πίσω της 19 νεκρούς μέχρι στιγμής, συντρίμμια, λάσπες και τους πολίτες σε απόγνωση.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς μέσα σε λίγη ώρα, το ρέμα της Σούρας παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του… μαζί και τις ζωές τους.
Το κάθε σπίτι κρύβει και τον δικό του πόνο. Όλοι γνώριζαν κάποιο από τα θύματα, με τις λέξεις να αποδεικνύονται φτωχές για να ανακουφίσουν τη δυστυχία του καθενός.
Στην οικογένεια του Δημήτρη και Χαράλαμπου Δημητρόπουλου επικρατεί βαρύ πένθος.
Τα δύο αδέρφια είχαν πάει για κυνήγι το πρωί της Πέμπτης, όταν ο ορμητικός χείμαρρος που κατέβαινε με δύναμη από το βουνό τους παρέσυρε.
Μετά από πολύωρες και αγωνιώδης προσπάθειες, την Παρασκευή βρέθηκε νεκρός ο Μπάμπης έξω από το Μοναστήρι της Αγίας Σωτήρας, ενώ τα ίχνη του αδερφού του αγνοούνταν.
Το πρωί του Σαββάτου γράφτηκε για την οικογένεια Δημητροπούλου ο τραγικός επίλογος… ο Δημήτρης εντοπίστηκε νεκρός στο κόλπο της Ελευσίνας από άνδρες του Λιμενικού.
Όπως αναφέρει το patrisnews.com, τα δύο αδέλφια κατάγονταν από το χωριό Βρίνα της Ηλείας. Άνθρωποι «διαμάντια» όπως τους χαρακτηρίζουν οι συγχωριανοί τους, αγαπούσαν το κυνήγι και λάτρευαν τη φύση.
Η αγάπη τους όμως αποδείχτηκε μοιραία και έμελλε να βυθίσει τις οικογένειές τους και το χωριό τους σε βαρύ πένθος.
Τα δυο αδέλφια, από την Κυριακή είχαν προγραμματίσει ότι θα πάνε για κυνήγι στη περιοχή του Μοναστηριού της Αγίας Σωτήρας, στη Μάνδρα. Και πήγαν, αγνοώντας την κακοκαιρία. Γύρω στις 11:00 το πρωί, οι οικογένειές τους, έχοντας ενημερωθεί από την τηλεόραση για την κακοκαιρία που έπληξε την Μάνδρα, τη Μαγούλα και τη Νέα Πέραμο, τους τηλεφωνούσαν για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά. Αλλά οι κλήσεις τους δεν απαντήθηκαν ποτέ.
Λίγες ώρες αργότερα, μέλη των οικογενειών των δυο αδελφών, περνούσαν την πόρτα του Θριάσιου Νοσοκομείου Ελευσίνας για να αναγνωρίσουν τις σορούς.
newsbomb.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

2 σχόλια:

  1. Καλό Παράδεισο !
    Κουραγιο στην οικογενεια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη την ευχη θα δινουν ολοι οι ελληνες απο'δω και περα...
      αναμεταξυ τους...Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΧΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
      Κ Α Λ Ο Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο...!!!

      Διαγραφή