Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ, ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ! ΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΑΪΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΡΙΣΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ!!!

Τι να πούμε; Να εκφράσουμε για μια ακόμη φορά τη λύπη μας; Και τι έγινε; Αφού δεν...


βγαίνει τίποτε! Φαίνεται πως στον Δήμο Χολαργού-Παπάγου έχουν κάποιο πρόβλημα με τον Μπάμπη Στάικο, τον...ευεργέτη του Δήμου, τον άνθρωπο που έδωσε πάνω από 200.000 ευρώ από την τσέπη του για να λειτουργήσει το Πολυϊατρείο Παπάγου! Και όμως, παρά το ότι το Πολυϊατρείο Παπάγου λειτουργεί εξαιτίας του Στάικου, παρά το ότι ο Δήμος παραθέτει γεύμα προς τιμήν των εθελοντών ιατρών, όχι μόνο δεν παραθέτει γεύμα προς τιμή του ευεργέτη Στάικου, αλλά, όπως φαίνεται, τον αγνόησε τελείως και δεν του έστειλε ούτε απλή πρόσκληση για να παρευρεθεί ως απλός επισκέπτης! 
Κρίμα! 
Διαβάζουμε το δελτίο τύπου που μας έστειλε ο  Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α
Δελτίο τύπου
Γεύμα προς τιμήν των εθελοντών ιατρών παρέθεσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α
Πραγματοποιήθηκε χθες στο εστιατόριο Food Court του Ομίλου Αντισφαίρισης Παπάγου γεύμα προς τιμήν των εθελοντών ιατρών των Δημοτικών Πολυιατρείων 
Το γεύμα παρέθεσε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α με σκοπό να ευχαριστήσει τους γιατρούς οι οποίοι με ανιδιοτέλεια προσφέρουν τον χρόνο τους αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα υγείας των δημοτών. Η προσφορά τους αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις αλληλεγγύης στους δημότες.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Παπάγου –Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Επίτιμος Δήμαρχος κ. Βασίλειος Ξύδης, μέλη του Δ.Σ. και μέλη της διοίκησης του ΔΟΚΜΕΠΑ.


Γραφείο τύπου & Επικοινωνίας

13 σχόλια:

  1. Γελοιοδέστατοι και ξεφτίλες. Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουν. Έρχεται το 19. Μαύρο μέχρι το κόκκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χααααχαχαχαχα !!! Όλο το πατσουροασκέρι μαζί με τον βλαχοδήμαρχο πρώτη μούρη. Καλύτερα που δεν σε κάλεσαν κύριε Στάικε. Τι σχέση έχεις εσύ ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος με αυτούς τους γελοίους Καραγκιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΗ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ.ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεζίληδες. Ούτε ίχνος ντροπής ούτε ίχνος αξιοπρέπειας. Ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε ποτέ. Αντε να περάσει ο καιρός να πάνε όλοι στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτη φορά δήμαρχος κλανιάρης. Να φοβάται τους ευεργέτες. Για Γκίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί άλλου σχολίου θα παραθέσω μια ρήση του λαού, που μου ήρθε στο μυαλό, όταν είδα τα φωτογραφικά "ενσταντανέ".
    ``Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη...΄΄

    Σοφός ο ελληνικός λαός. Με μια φράση "αποκαλύπτει" τόσα πολλά...!
    Οι παροιμίες του...άλλοτε σκωπτικές, άλλοτε εύστοχες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΩΤΗΣΗ. Ποιά είναι η Βασίλω;Μήπως εκείνος που έτρεχε πίσω από τον Στάικο επαίτης χορηγιών και πολλών οφελημάτων,ιδιαίτερα πριν από κάθε εκλογή;

      Διαγραφή
    2. Μπράβο...εσύ θα πας μπροστά. "Κόβει" το μυαλό σου...
      τσιριμπίμ-τσιριμπόμ.
      Λα σου-σου ρε λα
      λα σου-σου ρε λα

      Διαγραφή
  7. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλην της Βασίλως,στα ενσταντανέ εικονίζεται και άλλη ευεργετηθείσα από τον Στάικο.Ούτε αυτή σκέφθηκε οτι έπρεπε να στείλει πρόσκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τραλαλά,τραλαλά,τί χαρά παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς δημόσια τον σύλλογο Θεσσαλών και τον φίλο μου Κώστα Τίγκα για την μεγάλη τιμή. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου Μάκη Βραχιολίδη και στους ανώνυμους και αγαπητούς συνδημότες για την αγάπη και την εκτίμησή τους. Να είστε όλοι καλά και πάντα υγιείς και αισιόδοξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να τον κάνει το Στάικο ο δήμαρχος. Τώρα κατασκευάζει το νέο Πολυιατρείο με δική του μελέτη. Μόλις απέκτησε πτυχίο Μηχανικού και σε εικοσιδύο μέρες παίρνει και το πτυχείο Ιατρού με δώδεκα ειδικότητες. Παθολόγου Χειρουργού Γυναικολόγου Ουρολόγου. Αυτός θα εξετάζει τους ασθενείς και δεν θα έχει ανάγκη κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή