Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΙΚΗ: "ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;"!

Δελτίο Τύπου 48
                                                                                     17 Νοεμβρίου 2017
Μάνδρα και Νέα Πέραμος
Οι φοβερές Καταστροφές
Τί κάνουμε για το Δήμο μας 
Παπάγου - Χολαργού
Επείγουσα Επιστολή στο Δήμαρχο

Όπως είναι γνωστό με τις νεροποντές και το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας...


των τελευταίων ημερών επλήγησαν με πολύ δυσμενείς συνέπειες οι περιοχές της Δυτικής Αττικής και ειδικότερα η Μάνδρα και η Ν. Πέραμος.
Η τραγική συνέπεια του απολογισμού της καταστροφής είναι:
α. Δέκα έξι νεκροί.
β. Τέσσερις αγνοούμενοι.
γ. Άγνωστος αριθμός – πάντως πολύ μεγάλος – κατεστραμμένων σπιτιών.
δ. Άγνωστος αριθμός κατεστραμμένων καταστημάτων.
ε. Άγνωστος αριθμός κατεστραμμένων επαγγελματικών και ιδιωτικών αυτοκινήτων.
στ. Οκτακόσια χιλιόμετρα μπαζωμένα ρέματα.
Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν ευθύνες, τεράστιες ευθύνες που θα πρέπει από την δικαιοσύνη να αποδοθούν, γιατί αν δεν γίνει κάτι τέτοιο και οι υπεύθυνοι δεν τιμωρηθούν θα θρηνήσουμε στο μέλλον και πάλι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΜΕΤΕΟ στις 16 Νοε. 2017 στην περιοχή του Παπάγου σημειώθηκε ύψος βροχοπτώσεων 80mm που είναι το μεγαλύτερο, είναι ρεκόρ στην Αττική.
Κύριε Δήμαρχε, 
για να μη βρεθεί ο Δήμος μας ανοχύρωτος σε κάποια μελλοντική θεομηνία και έχουμε ενδεχομένως καταστροφές και απευχόμεθα θύματα θα πρέπει ΑΜΕΣΑ–ΧΘΕΣ να δώσετε εντολή να γίνει μελέτη «Αντιπλημμυρικής Προστασίας» από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Υμηττός έχει ρήσεις, κατωφέρειες έντονες, νεροφαγώματα και ρέματα και συνεπώς δεν είμαστε στο «απυρόβλητο».
Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης  Ενωτικής Κίνησης παρακολουθούν στενά το ζήτημα και αναμένουμε την άμεση εκδήλωση των ενεργειών σας για τη σύνταξη της απαραίτητης μελέτης.

19 σχόλια:

  1. Μπάζα στο ρέμα του Παπάγου,νεράντζια στα φρεάττυα.Κατά τα άλλα γεύματα,πολιτιστικές εκδηλώσεις και φωτό.Εν τη ερήμω βοά η φωνή σου,κύριε Τίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μην δουλευόσαστε και μεταξύ σας . Ο μόνος Δήμος που δεν έχει πρόβλημα είναι ο Δήμος Παπάγου Χολαργού .

      Διαγραφή
    2. Δεν δουλευόμαστε μεταξύ μας.
      Ο "δικό σου" μας δούλεψε όλους μαζί.
      Ο μόνος δημότης που δεν έχει πρόβλημα είσαι εσύ.
      Δες το, κάτι θα φταίει για αυτό που σου συμβαίνει.

      Διαγραφή
    3. Πάλι ληγμένο "πράσο" ήπιε το τσιράκι του δήμαρχου. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΣΕ ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕ !

      Διαγραφή
    4. Να τον χαίρεσαι τον δήμαρχό σου ρε παπαγάλε της κακιάς ώρας. Ο πιο άχρηστος ανίκανος αμόρφωτος άξεστος δήμαρχος που πέρασε ποτέ. Α ναι ξέχασα πήρε και τρία πτυχία. Με το κιλό τα πουλάγανε και πρόλαβε να πάρει πριν εξαντληθούν.

      Διαγραφή
  2. Πολιτική προστασία υπάρχει στο δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης σήμερα ; Γνωρίζει κανείς ; Είναι αλήθεια ότι συμμορίτες κομμουνιστές μπούκαραν μέσα και ξεβράκωσαν τους Στρατηγούς ; Ποιος Στρατηγός έχει το ανάστημα να πει δύο λόγια και να φωνάξει κάτω τα χέρια ρε κατσαπλιάδες από τον Ελληνικό Εθνικό Στρατό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για την Δούρου και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . 16 Νεκροί και 8 αγνοούμενοι είναι μεγάλο έγκλημα . Οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά . Αυτό πρέπει να φωνάξουμε όλοι και όχι λόγια του αέρος για να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείτε το Βίντεο στο pronews με την Ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν αναρχικοί σε γυναίκα στην Αθήνα . Η φωτοβολίδα σφηνώθηκε στο πόδι της και δεν έβγαινε . Η φωτοβολίδα δεν σβήνει και η γυναίκα ουρλιάζει στον πόνο . Φοβερά πράγματα συμβαίνουν καθημερινά σε αυτή την χώρα και δεν ασχολείται κανείς . Πνίγουν δεκάδες φουκαράδες , καίνε την Αθήνα , σκοτώνουν και σιδερώνουν ηλικιωμένους , εισβάλουν στο Εθνικής Άμυνας
    , χλευάζοντας τους πάντες , μας έχουν πηδήξει με δεκάδες Μνημόνια και ένας Λαός αδιάφορος γλύφει κατουρημένες ποδιές του κάθε Μαυρογιαλούρου . Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό . Οι αληταράδες του συριζα ξεπούλησαν τα πάντα . Ποιος θα τα πει αυτά και να ξεσηκώσει τον κόσμο ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΗ Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ Τσίπρα Καμμένου και τι σας περιμένει . Ν.Κ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΧΟΛΑΡΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάλε το βίντεο Μάκη Βραχιολίδη να ακούσουν τα κομματόσκυλα τις σπαραχτικές κραυγές αυτής της γυναίκας που πεσμένη στο έδαφος βλέπει την φωτοβολίδα να σβήνει στο πόδι της . Η αδιαφορία σε αυτή την χώρα δεν έχει όρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγκλονιστικό το βίντεο δείχνει την γυναίκα να σπαράζει από τους πόνους και να καίγεται το πόδι της . Χάος και ατιμωρησία παντού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι αυτοί οι αλήτες είναι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που ανενόχλητοι καίνε τα πάντα . Εχθές ξεφτίλισαν και τις Ένοπλες Δυνάμεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδικά στον Χολαργό ο πρώην Δήμαρχος Μ. Σκούρτης έφτιαξε το αποχετευτικό δίκτυο και ποτέ ο Χολαργός δεν είχε πρόβλημα από μεγάλες καταιγίδες . Αυτά που συμβαίνουν στην Αθήνα είναι πράγματι τραγικά και οι ευθύνες της κυβέρνησης τεράστιες . Η Δούρου έπρεπε να έχει παραιτηθεί . Το ίδιο και ο ανεύθυνος και επικίνδυνος Τόσκας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ . ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελάχιστα τα σχόλια για τους θανάτους αθώων πολιτών και την τραγική κατάσταση της χώρας γιατί τα κομματόσκυλα έχουν άλλες προτεραιότητες . Δεν τους αγγίζουν τα μεγάλα προβλήματα της χώρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΗΣ .18 Νοεμβρίου 2017 στις 1:18 μ.μ.

    Ανώτατο αξιωματικό της αστυνομίας στόχευαν οι αναρχικοί του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και έφαγε την ρουκέτα η αλληλέγγυα Αναστασία Τσουκαλά . Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η συντρόφισσα που έφαγε την συντροφική ρουκέτα των αλληλέγγυων Εξαρχείων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 19 τα αθώα θύματα που πνίγηκαν προχθές και η Δούρου είναι ακόμη ελεύθερη . Πράγματι δεν υπάρχουν οργισμένα σχόλια για αυτή την πατσαβούρα . Θεατρίνοι και Παλιάτσοι είστε όλοι εσείς οι δήθεν αγανακτισμένοι της καρέκλας . Πόσοι άλλοι θα χαθούν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εάν την φωτοβολίδα την είχαν ρίξει Εθνικιστές οι συριζαίοι θα είχαν κάψει όλη την Ελλάδα . Τώρα τους ένοχους θα τους πιάσουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή