Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΙΟΣ: ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ ΣΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

"Λάθος κάνει ο Τράγκας στα περί ηθικής αυτουργίας. Επειδή η κα Δούρου είχε από το 2014 αντιπλημμυρικό σχέδιο και δεν το υλοποίησε, αυτό σημαίνει ότι γνώριζε τον κίνδυνο πλημμυρών και ουδέν έπραξε. Η....

παράλειψή της με θανάτους συμπολιτών κατά συρροή σημαίνει 2 κακουργήματα των άρθρων 268 περ. Β και Γ ΠΚ, που τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη και 306 παρ 2 περ. Β ΠΚ που προβλέπεται κάθειρξη τουλάχιστον 6 ετών. ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ πολιτών".
Τη δήλωση λοιπόν αυτή την πήρε ο Στέφανος Χίος και τη μοστράρισε πρωτοσέλιδη στην εφημερίδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά στη δική μας εφημερίδα. 
Μπράβο συνέλληνα, συμπατριώτη, ο Θεός να σε έχει καλά! 

3 σχόλια:

 1. Γιατί ρε Μάκη μου απορείς με το Μακελειό του Χίου;;;; μα αν διαβάσεις την εφημερίδα Μακελειό θα δεις πως είναι πιστή αντιγραφή των ειδήσεων του διαδικτύου της προηγουμένης ημέρας!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εισαι ευστοχος ακριβης και σαφης
  Μπραβο σου παντα ετσι να εισαι...♤♡◇♧

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΙΒΑ...
  Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
  Βαλτο καναλι στον κ@λο σου Καρατζαφερη!
  Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!
  ...εβαψε και το μαλλι ο offshore mileson l.t.d!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή