Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

"ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΖΩΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ"!

Η φωτογραφία έχει ανέβει στο διαδίκτυο, όπου μάλιστα κάνουν έκκληση, αν κανείς γνωρίζει τίποτε περισσότερο γι' αυτούς τους τύπους να ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές. 
Όμως, σύμφωνα με το hellenc hoaxes όλα είναι νόμιμα με τη συγκεκριμένη φωτό η οποία δεν είναι από την Ελλάδα, αλλά από τη Βουλγαρία: 
"...η φωτογραφία είναι πραγματική, αλλά δεν έχει σχέση με την χώρα μας. Προέρχεται από την Βουλγαρία και είχε δημοσιευθεί αρχικά στο facebook, το Φεβρουάριο 2012.

Μετά από αντιδράσεις στη γειτονική χώρα, ανακοινώθηκε πως η αρκούδα σκοτώθηκε νόμιμα με άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας, στις 15 Νοεμβρίου 2011.

Στη Βουλγαρία οι αρκούδες είναι προστατευόμενο είδος και απαγορεύεται το κυνήγι τους. Αλλά, κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται να κυνηγήσουν ένα περιορισμένο αριθμό ζώων με ειδική άδεια. Κάθε χρόνο μια ειδική επιτροπή καθορίζει την τοποθεσία και τον αριθμό των ζώων που επιτρέπετε να σκοτωθούν, με βάση την παρακολούθηση και τον έλεγχο του πληθυσμού των αρκούδων. Για το 2011 είχαν επιτραπεί 17 ζώα, συνολικά.

Η Φωτογραφία είχε απασχολήσει και το 2012 τους Έλληνες χρήστες, και υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα. 

Κυκλοφορούν ακόμη δύο φωτογραφίες.


Συμπέρασμα: Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με τη χώρα μας, έχει σκοτωθεί νόμιμα και οι δύο άνδρες είναι ήδη γνωστοί από το 2012".

1 σχόλιο: