Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ...ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ 35ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ!

Ο 26χρονος Μιχάλης Περράκης είναι ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Χολαργού ο οποίος σάρωσε στον χθεσινό Μαραθώνιο της Αθήνας. Τον βλέπετε στη φωτογραφία να τρέχει γεμάτος χαμόγελο, ξεκούραστος, την ίδια ώρα που άλλοι αθλητές πίσω του αγκομαχούσαν. Μπράβο στον Μιχάλη Περράκη ο οποίος με τον εκπληκτικό χρόνο...

2.50'30'' τερμάτισε στην 52η θέση συνολικά, ανάμεσα σε 18.500 αθλητές! Μας κάνει όλους περήφανους, τόσο για τον Ελληνικό αθλητισμό ο οποίος βγάζει ακόμη σπουδαίους μαραθωνοδρόμους, όσο και τους κατοίκους του Χολαργού-Παπάγου, που στις τάξεις του έχουν έναν τέτοιο αθλητή. Συγχαρητήρια και στον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Χολαργού (ΓΑΣΧ) για την άριστη δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομής του αθλητισμού. 

1 σχόλιο:

  1. Κι όμως,σε αυτούς τους αθλητές, ο δήμος δεν δίστασε να ζητήσει λεφτά για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα Παπάγου - Χολαργού, μια εβδομάδα πρίν τον μαραθώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή