Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ..

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ
Tετάρτη 15/11/17, ΩΡΑ 6.00 μμ
• Ενδεικτική Τιμή Εισιτηρίου: 10 € / Παιδιά: Ελεύθερη είσοδος
• Κλειστό Γήπεδο Παπάγου "Σαλούν": Νευροκοπίου 4 (Δήμος Παπάγου – Χολαργού). Τηλέφωνο: 210 6548825
Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και η ομάδα του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ στηρίζουν την καμπάνια που έχει ξεκινήσει η οικογένεια του μικρού Χριστόφορου μαζί με το Σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με άτομα που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, 
«Φάρος Ζωής»
Την Tετάρτη 15/11 στις 6 μμ οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας....

(Τσαρτσαρής, Παπαλουκάς, Ντικούδης, Γιαννούλης, Μπουντούρης, Χατζής, Λιαδέλης και μαζί τους και βετεράνοι του Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ Υφαντής, Αποσκίτης, Διαμαντόπουλος κ.α
πολλοί με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη) φιλοξενούνται από την 
ομάδα του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ με στόχο τη διεξαγωγή ενός φιλανθρωπικού αγώνα όπου ο μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ θα είναι ο μικρός Χριστόφορος!
Τα έσοδα από τον αγώνα, θα διατεθούν μέσω του Οργανισμού «Φάρος Ζωής» για τον αγώνα ζωής του μικρού Χριστόφορου ενάντια στον παιδικό καρκίνο εγκεφάλου (DIPG) σε νοσοκομείο του Μεξικού.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

Το καλοκαίρι που πέρασε ο 5χρονος Χριστόφορος διαγνώστηκε ότι πάσχει από έναν από τους πιο σπάνιους και δύσκολους παιδικούς όγκους εγκεφάλου (γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους ή διεθνώς Diffuse Intrinsic Pontine Glioma - D.I.P.G.). Πρόκειται για ένα είδος εγκεφαλικού όγκου ο οποίος δεν χειρουργείται λόγω της θέσης του και οι συμβατικές θεραπείες στην Ελλάδα είναι αναποτελεσματικές.
Ύστερα από εκτεταμένη έρευνα στα περισσότερα ογκολογικά κέντρα του κόσμου, η οικογένεια του Χριστόφορου αποφάσισε τη νοσηλεία του στο εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο Institutode Oncología Intervencionista, στην πόλη Monterrey του Μεξικού, το οποίο εφαρμόζει μία πρωτοποριακή θεραπεία για το DIPG.
Αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος υποβάλλεται σε σειρά εξειδικευμένων και πρωτοποριακών θεραπειών, έχει ολοκληρώσει την 6η θεραπεία του, ανταποκρίνεται πολύ καλά και τα αποτελέσματα είναι θετικά και ελπιδοφόρα.
Ο δρόμος όμως είναι ακόμα μακρύς και η περίθαλψη και η θεραπεία έχει δυσβάσταχτο κόστος. Η αρχική εκτίμηση για το ποσό που θα απαιτηθεί για τη θεραπεία του 5χρονου αγοριού ήταν 350.000€, ωστόσο στην πορεία θα χρειαστεί νέος κύκλος θεραπειών. Η προσπάθεια είναι μεγάλη, και υπολείπεται ένα ποσό για να καλυφθεί ο πρώτος στόχος, καθώς η οικογένεια του Χριστόφορου έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, μαζί με τον Σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με άτομα που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, «Φάρος Ζωής», ερανική καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Την ίδια ώρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη διάδοση του μηνύματος της οικογένειας προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό. Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει χρηματικά την προσπάθεια αυτή μπορεί να το κάνει στον παρακάτω λογαριασμό:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ.Λογ: 6173141772841 IBAN: GR7801711730006173141772841 
BIC: PIRBGRAA ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ, AITΙΟΛΟΓΙΑ: ΔΩΡΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου