Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ! 6 ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ 16 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Θοδωρής Παναγιωτίδης
Για πολλοστή φορά κατάφεραν μία χούφτα ανεγκέφαλοι όχι μόνο να αμαυρώσουν τους εορτασμούς για την επέτειο του Πολυτεχνείου, αλλά...

να είναι υπεύθυνοι και για τον σοβαρό τραυματισμό μία γυναίκας που έτυχε να περνάει την ώρα των επεισοδίων από την οδό Νοταρά.
Πρόκειται για μία 55χρονη γυναίκα που έχει διατελέσει δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος η οποία δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από αυτοσχέδιο πυροσωλήνα. Η φλεγόμενη μεταλλική φωτοβολίδα καρφώθηκε με δύναμη κάτω από το γόνατο της άτυχης γυναίκα και την σώριασε στο έδαφος ενώ συνέχιζε να φλέγεται μέχρι που εξαντλήθηκε η πυροτεχνική της ύλη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου άμεσα εισήλθε στο χειρουργείο.
Και ενώ η πορεία ολοκληρώθηκε με παλμό και ειρηνικά, οι πρώτες αψιμαχίες σημειώθηκαν χαμηλά στην Λ. Αλεξάνδρας μεταξύ των ΜΑΤ, οπαδών του Παναθηναϊκού από τον σύνδεσμο και κουκουλοφόρων.
Στη συνέχεια, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στα Εξάρχεια στους δρόμους γύρω και πίσω από το Πολυτεχνείο, αφού οι διμοιρίες είχαν καταφέρει να κλείσουν την πλαϊνή είσοδο της Στουρνάρη στο Πολυτεχνείο και έτσι να αποτρέψουν την πιθανότητα εκ νέου κατάληψης του χώρου από τους «μπαχαλάκηδες» που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το ιστορικό κτίριο ξανά ως ορμητήριο.
Τα επεισόδια και οι συγκρούσεις με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και κάθε λογής αντικείμενο από τους κουκουλοφόρους και από την πλευρά της Αστυνομίας με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης κράτησαν μέχρι περίπου τις δυόμιση τα ξημερώματα.
Η βασική στρατηγική κίνηση της Αστυνομίας έγινε περίπου στη μία το ξημέρωμα, όπου αφού είχαν εξασφαλίσει ότι στο κτίριο του Πολυτεχνείου δεν μπορούσε να μπει κανείς, οι διμοιρίες αναπτύχθηκαν περιμετρικά της Πλατείας Εξαρχείων, αντεπιτέθηκαν ταυτόχρονα με κυκλωτική κίνηση και εκεί ακολούθησαν κυριολεκτικά συμπλοκές σώμα με σώμα με τους ταραξίες αλλά και οι συλλήψεις.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα εκ των οποίων 9 Έλληνες, δύο Γάλλοι, δύο Γερμανοί, ένας Ιταλός, ένας Λιθουανός και ένας Ιρακινός. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, την απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικών, εμπρησμού έκρηξης, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Ένας εκ των συλληφθέντων φέρεται να είναι μέλος του «Ρουβίκωνα» αφού κάνουν κάλεσμα συμπαράστασής οι σύντροφοί του στα δικαστήρια. Επιπλέον, προσήχθησαν 23 άτομα και τραυματίστηκαν ελαφρά έξι αστυνομικοί.
news247.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

5 σχόλια:

  1. το διπλό πρακτοριλίκι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!ΜΟΝΟ με πραξικόπημα θα σωθεί η Ελλάδα!! αλλά ποιός να το κάνει;;οι "ζαντιέρες" του υπουργείου αμύνης ή οι "καλτσοδέτες" του αρείου πάγου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η πολυεθνική των "εξαχρείων"!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παγκοσμιοποίηση θέλει διάλυση των εθνών, θέλει πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Πετυχαίνει στα σχέδιά της ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεχρι στιγμης τα πετυχαινει...ΕΔΩ ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ....!!!!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ Η
    ...Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η...
    ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορείτε για την..¨."πολυεθνική Εξαρχείων". Λάθος σας!
    Είναι λογικό και εξηγώ.
    Τι λέμε τόσα χρόνια για τα Εξάρχεια;; Ότι είναι ξεχωριστό κράτος, σωστά;
    Ε λοιπόν, ως "ξεχωριστό κράτος", έκανε και αυτό δική του ομάδα που..."παίζει μπάλα" και στα πλαίσια του ανταγωνισμού κάνει και μεταγραφές "ξένων...παικταράδων", για να επικρατήσει στο "πρωτάθλημα των αριστερών συλλογικοτήτων"!
    Δεν θα παίζει "μόνη της" πια η..."αριστερή κυβέρνηση".
    Με νοάτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή