Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ! ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ! ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ!


Η Ρένα Δούρου έχει διαπράξει κακούργημα και μάλιστα διπλό, όπως μας επισήμανε ο πρώην Εισαγγελέας κ. Σακκάς, το οποίο τιμωρείται και με ισόβια κάθειρξη! Το έγκλημα αυτό επισημαίνει με ανακοίνωσή της και η παράταξη της "Ελληνικής Αυγής" με τον επικεφαλής της, κ. Παναγιώταρο. 
Ιδού τι ακριβώς λέει το Δελτίο Τύπου της:
Την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής...

Ενότητας Δυτικής Αττικής και υπό την προεδρία (sic) του Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας με θέμα: «Συντονισμός και προετοιμασία του τοπικού συστήματος πολιτικής προστασίας για την καλύτερη θωράκιση της περιοχής» (sic,sic).
Ανακοίνωση “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” για τις εγκληματικές ευθύνες της Περιφέρειας
Ενόψει της αντιπλημμυρικής και αποχιονιστικής περιόδου, όλοι οι συμμετέχοντες φορείς «τόνισαν» ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα για να στηρίξουν τις κοινές προσπάθειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των επιχειρησιακών δυνάμεων τους! Και καταλήγει το δελτίο τύπου των ανευθυνουπεύθυνων της Περιφέρειας Αττικής: «Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις επερχόμενες συνθήκες της χειμερινής περιόδου». Η δε κυρία Δούρου προέβη σε δήλωση σχετικά με την ετοιμότητα της Περιφέρειας στην περίπτωση που υπάρξουν έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Η κ. Δούρου διαβεβαίωσε πως η περιφέρεια έχει κινητοποιηθεί και είναι έτοιμη να βρεθεί κοντά στους πολίτες αν αυτό απαιτηθεί, ωστόσο, ζήτησε την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου αντιπλημμυρικού σχεδίου για την Αττική.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής: «Ο μηχανισμός της Περιφέρειας έχει κινητοποιηθεί για την αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων. Προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε άμεσα και έγκαιρα, όπως συνέβη και με τις πρόσφατες πλημμύρες. Παρά την υποστελέχωση, οι εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας, όπως και στις 24 Οκτωβρίου, είναι έτοιμοι να συνδράμουν τους πολίτες. Και η Περιφέρεια είναι έτοιμη να λειτουργήσει, ακόμη και υπερβαίνοντας τα όριά της, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική. Αυτό είναι το χρέος μας προς τους πολίτες. Αλλά και το περιβάλλον. Ο καθαρισμός των ρεμάτων καθώς και η απομάκρυνση φερτών υλικών και απορριμμάτων από τις κοίτες τους, είναι ένα από τα κρίσιμα σημεία για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων. Για αυτό και έχουμε ήδη καθαρίσει ρέματα σε πολλούς δήμους, όπως το ρέμα της Εσχατιάς στο Καματερό. Ήδη έχουν καθαριστεί ρέματα στους δήμους Ωρωπού, Μαραθώνα, Ραφήνας – Πικερμίου, Διονύσου, Αχαρνών, Παλλήνης, Παιανίας, και σε άλλους δήμους. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο καθαρισμός των ρεμάτων είναι κάτι το άμεσο. Υπάρχουν ωστόσο και ζητήματα που χρειάζονται χρόνο, μελέτη, και χρήματα. Όπως για παράδειγμα η πτώση των πρανών, η χάραξη των ρεμάτων. Για αυτό και η Περιφέρεια έχει κάνει λόγο για ολοκληρωμένο σχέδιο μητροπολιτικού χαρακτήρα όλης της Αττικής για αντιπλημμυρική θωράκιση. Αλλά για τις άμεσες προτεραιότητες αποκατάστασης ζημιών από τις πλημμύρες της 24ης Οκτωβρίου έχουμε παραδώσει έκθεση και καταθέσει σχετικό αίτημα στο υπουργείο Εσωτερικών με τα σημεία που χρήζουν κατεπείγουσας αποκατάστασης (π.χ. στήριξη πρανών ρεμάτων), ζητώντας διάθεση πιστώσεων ύψους 900 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου στα σημεία αυτά να μην δημιουργηθούν μεγαλύτερης έκτασης ζημιές από ηπιότερες βροχοπτώσεις».
Μόλις 9 ημέρες μετά, στις 15 Νοεμβρίου καταστράφηκαν ολοκληρωτικά οι περιοχές ανάμεσα σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο. Οι βαρύγδουπες δηλώσεις της Περιφερειάρχη Αττικής απεδείχθησαν ψέματα και μάλιστα δολοφονικά. Δεκαπέντε νεκροί, αγνοούμενοι, δεκάδες τραυματίες, ολοκληρωτική καταστροφή των προαναφερθεισών περιοχών και ένας κρατικός μηχανισμός ανύπαρκτος και πριν και κατά την διάρκεια και μετά την λήξη της θεομηνίας, όπως στις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού καθώς και στις περασμένες πλημμύρες. Οι μόνοι οι οποίοι τίμησαν το λειτούργημα τους ήταν το πυροσβεστικό σώμα, το ΕΚΑΒ, η ΕΛ.ΑΣ. και φυσικά ο στρατός (όπου εκλήθη).
Κυρία Δούρου, τον Απρίλιο του 2014 λέγατε, ότι αρκούν 6 μήνες για ένα αντιπλημμυρικό σχεδιασμό! Τον Νοέμβριο του 2017 (3,5 χρόνια μετά) δεν έχετε κάνει τίποτα. Οι 15 αθώοι νεκροί δεν σας λένε κάτι για τις τεράστιες ευθύνες σας, των συνεργατών σας, καθώς και των συναρμόδιων υπουργών; Η απέλπιδα προσπάθεια αποποίησης των δολοφονικών ευθυνών σας με την… κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου (τον εαυτό σας έπρεπε να μηνύσετε), όπως και η σημερινή σας προσπάθεια μετατόπισης ευθυνών προς άλλους εξίσου συνυπεύθυνους (βλ. Σπίρτζης) ή στις ευθύνες της κλιματικής αλλαγής (!) , σας εκθέτει ακόμα πιο πολύ, όπως και τα λεγόμενά σας το 2014.
Αν έχετε ψήγματα αξιοπρέπειας θα έπρεπε να είχατε ήδη παραιτηθεί, κάτι που ως καρεκλολάγνοι που είστε δεν πρόκειται να πράξετε!
Για την Ελληνική Αυγή για την Αττική
Ο Επικεφαλής
Ηλίας Παναγιώταρος                                


4 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ........ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ!!! ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;;; ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΟΙ ΚΛΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;; ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...........................!! Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;; ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...................................ΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απιστευτο παρασκηνιο:Η συμφωνια Σγουρου-Καρατζαφερη που...
    ατιμο πτηνο την καταχεσεs την μπρωεδρασ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλαξε λουκ η λεπρο-οβρια γιατι διαδιδει οτι θα ειναι η επομενη πορδυπουργος !!!!!!!!
    Την φυλακη δεν θα την γλυτωνει το τσουλί. Ακου πρωθυπουργος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά έκανε με η Ελληνική Αυγή που κατέγγειλε την Ellie Gulding του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου που είναι για πολλές φυλακές και για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή