Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΤΣΟΚΑΡΟ" Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΟΥΡΟΥ: "ΥΠΕΒΑΛΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΩ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ"! ΕΣΥ ΡΕ "ΟΥΦΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ!

Δείτε φάτσα, βγάλτε συμπέρασμα! Άλλαξε το look της, αλλά μιλάμε για...

πολιτικό "τσόκαρο"! Αντί να αναλάβει τις ευθύνες της, ως άχρηστη και επικίνδυνη περιφερειάρχης που είναι κάνει αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, «έτσι ώστε κι εγώ με τη σειρά μου, να συνδράμω ώστε αυτή τη φορά κάποιοι και κάποιες να τιμωρηθούν»! Αυτά δήλωσε χωρίς ντροπή και χωρίς να σκεφτεί ότι εξαιτίας της και με δική της ηθική αυτουργία χάθηκαν μέχρι στιγμής 16 ανθρώπινες ζωές! 


23 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχαχαχα..
    Σαν "πολιτικη πορνη" που παιζει την μυξοπαρθενα, σε "πολιτικη τσοντα"..
    Την μαθητρια που δεν.. γνωρισε τον.. ερωτα.. κ που κατρακυλισε στην ηδονη μεσα απο τα.. χερια του σφιχτερμαν δασκαλου της..
    Αχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλισμένοι συριζαίοι έχετε τεράστιες ευθύνες . Γνωρίζατε τα χάλια της περιοχής και δεν κάνατε τίποτα . Αυτό το Έγκλημα , αυτή η Τραγωδία είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ πέρα από τις ευθύνες των άλλων κυβερνήσεων . ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ . Σπίτια , μαγαζιά , επιχειρήσεις χωρίς κανένα σχεδιασμό κατέστρεψαν την Φύση . Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ . Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ . ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ . ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ . ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δουμε ποτε...επιτελους θα εκδικηθει
    ο λαος που τοσα εχει τραβηξει και ποσα ακομα τον περιμενουν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δούρου - Γαϊδούρου - Κουμουνδούρου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 15 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ . Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ . ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ . ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ . ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το πολιτικό τσόκαρο Ρένα Δούρου που είναι μια κακή έκδοση της Ellie Goulding πήγε την Περιφέρεια Αττικής πάνω από 500 χρόνια πίσω με αποτέλεσμα να συμβούν καταστροφές!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καμένο το όρος Πατέρα, καμένη η Πάρνηθα όπου τα Δερβενοχώρια, μπαζωμένα τα ρέματα εεεεεεεε δεν θέλει και πολύ, όλο το νερό της βροχής, το χώμα και οι πέτρες επί του θριασίου πεδίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όσα είπε εχθές η Δούρου το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα γίνει τίποτε . Η αριστερά είναι ανίκανη να κάνει έστω και ένα έργο . Γιατί είναι όλοι άχρηστοι και ανίκανοι .

      Διαγραφή
  9. Σήμερα Περιφερειάρχης Αττικής είναι η Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και έχει τεράστιες ευθύνες γιατί τρία χρόνια δεν έκανε τίποτα να αποτρέψει την τραγωδία στην Ν Πέραμος . Μόνο λόγια του και αρώματα είναι . Υπάρχει Δημοτικό Σύμβουλος στον Δήμο Παπάγου Χολαργού της αριστεράς που όλο φωτογραφίες ήταν μαζί της . Αυτός σήμερα δεν μιλάει και κάνει το κορόιδο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είχε το θράσος να πάει στην Μάνδρα η Δούρου για να χλευάσει τους δεκάδες νεκρούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ

    Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ.

    Ο κ ΣΑΚΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φυλακή η Δούρου . Φυλακή η ψεύτρα του ΣΚΑΤΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ . Καθάρματα , κλέφτες και Δολοφόνοι οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαν θλιμμένη συντρόφισσα η Δούρου με την στολή του Μάο χύνει κροκοδείλια δάκρυα αδιαφορώντας προκλητικά για τους αδικοχαμένους αθώους πολίτες . Μόνη υπεύθυνος είναι η Δούρου και μετά όλο το τσιπρέικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσο "σοφιστικέ" ύφος και στυλ να υιοθετήσει...
    "Δούρου" θα παραμείνει!!!
    Είναι η "μοίρα του άπλυτου" βλέπεις. Όσο σαπούνι και να χαλάσει άπλυτος μένει.
    Απόγονος κατσαπλιάδων και συμμοριτών γαρ...
    Στην Ελλάδα ζούμε, οι ευθύνες αν αποδοθούν(;)...
    θα "αποδοθούν στους αποδιοπομπαίους...(!)" και βεβαίως-βεβαίως, όχι στους ηθικούς αυτουργούς, εκ των οποίων, μια εξ αυτών είναι και η Δούρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι "καλή" για να "βραβεύει" τους συνοδοιπόρους Λόλεκ!
    Και οι Λόλεκ πια...αιώνιοι ψηφοφόροι της. Σκλάβοι της!
    Καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια που είναι και γυρνούν δεξιά και αριστερά επιδεικνύοντας τα "βραβεία" της Δούρου.
    Για τις ευθύνες που προκύπτουν από την θέση της ούτε λόγος,
    από την Δούρου. Σε αυτή την χώρα, αυτό που..."μετράει", είναι
    τα ψηφαλάκια. Έστω και αν προέρχονται από τους...Λόλεκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αποβράσματα και καθάρματα έχουν τις τύχες της χώρας μας στα χέρια τους . Βιβλική η καταστροφή και μεγάλο το δράμα των ανθρώπων που επλήγησαν από την Θεομηνία και την αδιαφορία της αριστεράς . Η Οργή είναι μεγάλη και οι ευθύνες τεράστιες ειδικά για την απατεώνισσα Δούρου που ΣΥΡΙΖΑ που δολοφόνησε δεκάδες ανθρώπους . ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΕ ΖΗΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ; Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποβράσματα και καθάρματα έχουν τις τύχες της χώρας μας στα χέρια τους . Βιβλική η καταστροφή και μεγάλο το δράμα των ανθρώπων που επλήγησαν από την Θεομηνία και την αδιαφορία της αριστεράς . Η Οργή είναι μεγάλη και οι ευθύνες τεράστιες ειδικά για την απατεώνισσα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ που δολοφόνησε δεκάδες ανθρώπους . ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΕ ΖΗΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ; Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ . ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που είσαι ΜΩΡΗ DOUROY KOLOMBIA ......... κομμουνίστρια να δεις τα Έργα σου και τα χάλια σου . Πήγαινε στην Μάντρα αν έχεις τα κότσια και όχι όπως εχθές μακριά από τους κατοίκους . Πήγαινε και θα σε κατασπαράξουν σαν γαζέλα ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. VIVA MPASTARDO TSOGLAN KOMMOYNISTA ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΚΚΕ ΑΝΤΑΡCIA ANTIFA/ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ/ΚΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ . ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ . ΖΗΤΩ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ PUTA . VIVA LA REVOLUTION ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ . ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ . ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΈΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΚΚΕ ; ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ . ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΑ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΝΕ . VIVA LA REVOLUTION ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΤΟΥ KOLOMBIA SEXI CLUB . AI ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o Γ.Κ.εδωσε γραμμη στο κομμα του να στηριχθει"μονοκουκι"η υποψηφια με τον"ΨΣΥΡΙΖΑ"Ρενα Δουρου!
    Μαλιστα ο προεδροs του ΛΑΟΣ γνωστοποιησε την αποφαση του στον Αλεξη Τσιπρα οταν οι δυο ανδρεs συναντηθηκαν τυχαια σε αεροπλανο προs την Θεσ/νικη με τον προεδρο του Συριζα να απαντα με ενα χαμογελο!!!
    δον τσιρλονκλανομπουρδον εκ κουραδοποταμιαs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ17 Νοεμβρίου 2017 στις 11:44 π.μ.

    Μνήσθητι μου Κύριε ανάπαυσε την ψυχή των αδικοχαμένων συμπολιτών μας και τιμώρησε ανελέητα τους Εγκληματίες της χώρας μας που καταπάτησαν τα πάντα για βγάλουν περισσότερα χρυσά αργύρια και να ικανοποιήσουν τις Διεστραμμένες Φιλοδοξίες τους . Τιμώρησε τους άθεους και απάτριδες αριστερούς που ρήμαξαν την Πατρίδα μας και βύθισαν την χώρα στο Σκοτάδι , την Θλίψη και την Απόγνωση . Στείλε την Θεϊκή ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ . Ουράνιε Βασιλέα ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ τους Λάτρεις του Σατανά να μας Εξοντώσουν . Η Οργή θα είναι Τρομερή και Δίχως Έλεος εναντίον των κομμουνιστών του Παραπετάσματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κόφτε φάτσα κομμουνίστριας που έγινε Περιφερειάρχης και έκανε την Αττική ένα ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή