Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ Η...ΔΕΞΙΑ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΣΙΠΡΑ! ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ"!!!

«Η σιωπή του κ. Τσίπρα για όσα αποκαλύπτονται σε βάρος του συναρχηγού του Πάνου Καμμένου είναι συνενοχή», αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου», ο...

κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και τονίζει: «Τα ερωτήματα που εγείρονται παραπέμπουν σε σκάνδαλα για τα οποία το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Η ιδιοτέλεια και τα προσωπικά συμφέροντα τους κρατούν κοντά. Ο ένας στηρίζει τα στραβά και τα ανάποδα του άλλου. Συγκαλύπτουν ενοχές και αρνούνται κάθε έλεγχο των πράξεων και των συμπεριφορών τους. Δεν ξέρω αν θα βουλιάξουν σφιχταγκαλιασμένοι ή θα χωρίσουν πριν βουλιάξουν. Μακριά δεν πρόκειται να πάνε».

Παράλλλα, απαντώντας στο ερώτημα κατά πόσο οι πολίτες επηρεάζονται από το κλίμα που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λαζαρίδης επισημαίνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργεί ένα κλίμα σύγχυσης και θολούρας, να μεταθέτει το δημόσιο διάλογο μακριά από τα προβλήματα που δημιουργεί, να πολώνει, να φανατίζει, να διχάζει. Οι πολίτες, όμως στη μεγάλη πλειονότητά τους, είναι βυθισμένοι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Οι πιο πολλοί έχουν γονατίσει από την υπερφορολόγηση. Χιλιάδες από αυτούς είναι αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Ακόμη περισσότεροι, ιδίως οι νέοι και οι νέες μας, είτε είναι άνεργοι, είτε φεύγουν στο εξωτερικό, είτε δουλεύουν για 360 ευρώ το μήνα. Όλοι ψάχνουν κάπου να πιαστούν. Δική μας ευθύνη είναι να δώσουμε απαντήσεις. Να γίνουμε η ρεαλιστική και υπεύθυνη εναλλακτική επιλογή».

Τέλος σε ό,τι αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο κ. Λαζαρίδης υπογραμμίζει: «Είναι σίγουρο πως οι κυβερνώντες δεν θέλουν πρόωρες εκλογές γιατί ξέρουν πως θα τις χάσουν και δεν θα ξαναδούν τις καρέκλες τους. Ακόμη πιο σίγουρο, όμως, είναι πως δεν μπορούν να εξαντλήσουν την τετραετία. Ήδη, στις κοινοβουλευτικές ομάδες τους αναπτύσσονται φυγόκεντρες τάσεις και η Κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή. Γι αυτό, ακριβώς επιμένω πως οι εκλογές θα γίνουν εντός του 2018. Όσο πιο γρήγορα φύγει η πιο ανίκανη και ιδεοληπτική Κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση τόσο καλύτερα για την πατρίδα μας».
http://www.rizopoulospost.com/lazaridhs-sunenoxos-o-k-tsipras-sta-skandala-kammenou/, τίτλος: (δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ........... ΟΛΟΙ οι Λαζαρίδηδες έχουν πάει στην Ν.Δ και μάλιστα είναι και Στελέχη . ΌΛΟΙ αυτοί ήταν πρώην μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΡΟΜΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΚΕ . Τελικά έβαλαν μυαλό εκτός από τον ............ αυτόν εδώ ........... πως τον λένε ...... που κάνει τον ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ........... και ονειρεύεται τον Παράδεισο της Βόρειας Κορέας .............. Οι Λαζαρίδηδες είναι Πόντιοι και στα χρόνια του Εγκληματία Στάλιν εξοντώθηκαν από το στυγνό φασιστικό κομμουνιστικό καθεστώς . Τους είχαν στείλει ΟΛΟΥΣ να φτιάχνουν Παγοκολώνες στα Τουριστικά Θέρετρα της Σιβηρίας . Ο πρώην κομμουνιστής Τάκης Λαζαρίδης με το βιβλίο του ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ και Υμνεί τον Ελληνικό Στρατό που Έσωσε την Ελλάδα από την ΞΕΝΙΚΙΝΗΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ στο Γράμμο και στο Βίτσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή