Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ; ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ!

φωτό αρχείου
Τροχαίο στον Υμηττό! Την ώρα που το Μάτι μετράει τις πληγές του και ακόμη βγάζει νεκρούς από τις στάχτες του, κάποιοι εδώ στον Υμηττό δεν νοούν να βάλουν μυαλό. Φωνάζουμε να κλείσουν τον Υμηττό, μετά τις μεγάλες πυρκαγιές διότι είναι σε μεγάλη επικινδυνότητα όλη η περιοχή...
και στόχος είναι τα βουνά μας και ο Υμηττός, αλλά όχι μόνο τον άφησαν ανοιχτό, αλλά λες και ο Θεός τους προειδοποίησε και έγινε τροχαίο! 
Στο ύψος κοιμητηρίου Παπάγου, λίγο πιο πάνω είχαμε νωρίτερα μετωπική σύγκρουση τζιπ με Ι.Χ. με τραυματισμό νεαρού ατόμου! 
Συγκεκριμένα, το ατύχημα έγινε στη δασική οδό του Υμηττού μετά την τσιμεντένια δεξαμενή της Αττικής οδού, πηγαίνοντας προς τις κεραίες.

Ειδοποιήθηκε ο εκφωνητής δασών της Π.Υ. για τα περαιτέρω, εξαιτίας του ότι είναι εντός δασικής περιοχής.

Στο σημείο κατέφθασε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει το τραυματισμένο άτομο, ενώ κατέφθασαν και δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. , η έξοδος 1 και 2 του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού.

Για ώρα υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ για αρκετή ώρα μετά την απελευθέρωση υπήρξε μικρό κυκλοφοριακό πρόβλημα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της δασικής οδού.
Δήμαρχοι, αγνοείστε την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Τα σκάτωσε στο Μάτι και κάηκαν τουλάχιστον 88 άτομα. Φροντίστε τα του οίκου σας. Φροντίστε για τον Υμηττό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου