Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο 11 ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ! ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 11 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΔΙΚΑΙΟΥ" ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΛ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ...ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι αγροτικές φυλακές αποτελούν ανοικτά και όχι κλειστά καταστήματα...


κράτησης, γεγονός που σημαίνει ότι όλοι οι κρατούμενοι είναι εργαζόμενοι και συμμετέχουν σε ομάδες που κάνουν αγροτικές εργασίες, όπως η συγκομιδή πορτοκαλιών, ελιών, ενώ φροντίζουν ακόμα και χοιροστάσια.

Αυτό το γεγονός σημαίνει πως κάθε ημέρα κράτησης στη συγκεκριμένη φυλακή, μετρά τουλάχιστον διπλή με αποτέλεσμα να επισπεύδεται ο χρόνος αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», με τα τωρινά δεδομένα, σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα θα είναι δυνατή η αποφυλάκιση του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ήδη ο Δημήτρης Κουφοντίνας το τελευταίο διάστημα έχει λάβει ολιγοήμερες άδειες και έχει εξέλθει της φυλακής για διάστημα 48 ωρών και έχει επιστρέψει, ενώ ο ίδιος υπέβαλε αίτηση η οποία και έγινε δεκτή.

Σε σχέση με το καθεστώς των αδειών, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διαφέρει από τις κλειστές φυλακές.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr ο Κουφοντίνας είχε κατηγορηθεί  για τις εξής δολοφονίες:

21 Φεβρουαρίου 1985: Νίκος Μομφεράτος, εκδότης της Απογευματινής
21 Φεβρουαρίου 1985: Παναγιώτης Ρουσέτης, οδηγός του Νίκου Μομφεράτου
8 Απριλίου 1986: Δημήτρης Αγγελόπουλος, βιομήχανος, πρόεδρος της Χαλυβουργικής
1η Μαρτίου 1988: Αλ. Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, επιχειρηματίας
28 Ιουνίου 1988: Ουίλιαμ Νορντίν, πλοίαρχος του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και Ακόλουθος Αμύνης της αμερικανικής πρεσβείας
26 Σεπτεμβρίου 1989: Παύλος Μπακογιάννης, βουλευτής της ΝΔ
12 Μαρτίου του 1991: Ρόναλντ Στιούαρτ, λοχίας της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας
7 Οκτωβρίου 1991: Τσετίν Γιοργκού, Τούρκος διπλωμάτης
14 Ιουλίου 1992: Αθανάσιος Αξαρλιάν, φοιτητής (κατά την απόπειρα δολοφονίας του τότε υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Παλαιοκρασσά)
24 Ιανουαρίου 1994: Μιχάλης Βρανόπουλος, διοικητής της Εθνικής Τράπεζας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη
4 Ιουλίου 1994: Ομέρ Σιπαχίογλου, Τούρκος διπλωμάτης
28 Μαΐου του 1997: Κώστας Περατικός, εφοπλιστής
8 Ιουνίου 2000: Στίβεν Σόντερς, ταξίαρχος και στρατιωτικός ακόλουθος της βρετανικής πρεσβείας.
Η ποινή του Δημήτρη Κουφοντίνα
Πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για τον «Λουκά» της 17Ν ήταν: 13 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και συμμετοχή στη 17Ν.

434793

Η ποινή του μετά την εφετειακή απόφαση ήταν: 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν.

1 σχόλιο:

  1. Ε ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 45ΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η 17Ν ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΣΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή