Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, Η ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ Η ΙΔΙΑ: "ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ"!

Διαβάστε τι έλεγε με αναρτήσεις της η κυρία Δούρου το 2011 και το 2014. Μιλούσε για τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόννησο, αλλά και για πλημμύρες με νεκρούς στη Βόρεια Ελλάδα. Και μάλιστα...

αναρωτιόταν που κανείς δεν εγκαλούσε την Περιφερειακή να απολογηθεί για τα εγκλήματά της. Η κυρία Δούρου, Περιφερειάρχης Αττικής έχει διαπράξει και τα δύο εγκλήματα. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα που γνώρισε η χώρα. Πλημμύρες με 24 νεκρούς στη Μάνδρα (με τη δική της ευθύνη να επικεντρώνεται σε έργα τα οποία δεν έκανε, αν και εξελέγη γι'΄αυτά), ενώ είχαμε και τουλάχιστον 91 στις πυρκαγιές στο Μάτι. Η ίδια ευθύνεται διότι δεν έδωσε εντολή για εκκένωση των περιοχών, με αποτέλεσμα να καούν δεκάδες άνθρωποι! 
Είναι βέβαιον λοιπόν ότι θα καθίσει στο σκαμνί και θα λογοδοτήσει για την εγκληματική της αμέλεια που οδήγησε στον θάνατο δεκάδες συνανθρώπους μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου