Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΜΕ "ΜΕΜΕΤΙΑ" ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΝΗΣΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ Η ΛΕΞΗ "ΜΕΜΕΤΗΣ" ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ FACEBOOK ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ!


Μας απέκλεισαν για δεύτερη από το facebook. Αυτή τη φορά επειδή χαρακτηρίσαμε

"μεμέτια" τους Τούρκους που εισέβαλαν στην ελληνική νήσο "Ανθρωποφάς" και κατέβασαν την ελληνική σημαία.
Δείτε το δημοσίευμα εδώ στο blog μας http://indobserver.blogspot.com/2018/04/blog-post_221.html, από το οποίο blog μας δεν το κατεβάζουμε βεβαίως. Όμως, μας απέκλεισε το facebook και μάλιστα με πιο κοντινό από ποτέ το...

ενδεχόμενο να μας διαγράψει οριστικά. 
Την πρώτη φορά μας απέκλεισε, πάλι για δημοσίευμα που αφορούσε την υπεράσπιση της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία. Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα: http://indobserver.blogspot.com/2018/05/blog-post_257.html

Ο αποκλεισμός του facebook σε μας γίνεται μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, κάτι που δείχνει ποιες συνθήκες έχουν πλέον διαμορφωθεί σε αυτό τον ιστό κοινωνικής δικτύωσης και πώς συντελείται με συνοπτικές διαδικασίες η φίμωση κάθε ελεύθερης έκφρασης. Η λέξη "μεμέτης", που υπάρχει σε ρεμπέτικα τραγούδια μας θεωρείται ρατσιστική για το facebbook, έστω και αν αφορά σε αυτούς που μας σκλάβωσαν για 400 χρόνια, έστω και αν αφορά στον σύγχρονο Αττίλα που εισέβαλε στην Κύπρο και εισβάλλει σε ελληνικά νησιά (βλέπε Ίμια, Ανρωποφάς). Δείτε και ακούστε ένα πιο κάτω ένα ρεμπέτικο τραγούδι που μιλάει για τον "μεμέτη|"


Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι σε λίγο, θα θεωρούνται προκλητικές και απαγορευτικές οι αναφορές μας περί ελληνικότητας της Μακεδονίας. Η παρέμβαση προς το facebook διεθνών οργανισμών, κρατών, και βεβαίως των ίδιων των Σκοπίων μετά τη προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, θα σημάνει τον αποκλεισμό όλων όσων λέμε ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου