Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ΔΗΛΩΝΕΙ: "ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ.."! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ!

Μετά τη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας και την «θετική απόκριση» στο αίτημα Ερντογάν για απομάκρυνση των νόμιμων Μουφτήδων, η κυβέρνηση φαίνεται ότι ετοιμάζει νέα συμφωνία-ντροπή: Το αλβανικό ΥΠΕΞ, μετά την κατάργηση του εμπόλεμου που...

διαπραγματεύεται η κυβέρνηση, δηλώνει ότι οι Αλβανοί  συνεργάτες των Γερμανών Ναζί και των Ιταλών φασιστών, οι μουσουλμάνοι Τσάμηδες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να «διεκδικήσουν τις περιουσίες τους».

«Η κατάσταση έχει αλλάξει τώρα, η Ελλάδα έχει γυρίσει τη θέση της κατά 360 μοίρες, λέει ο Γκλεβίν Ντερβίσι, σύμβουλος του υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας. Η κατάργηση της εμπόλεμης κατάστασης από την Ελλάδα προς την Αλβανία θα άρει τη μακροχρόνια σχέση μεταξύ  των δύο κρατών και των δύο λαών. Θα επιτρέψει την πρώτη άρση της προληπτικής κατάσχεσης της κρατικής περιουσίας και των Αλβανών πολιτών που συνεχίζεται από το 1940», δήλωσε ο σύμβουλος του υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας, Γκλεβίν Ντερβίσι σε συνέντευξή του στην Deutsch Welle.

«Η ελληνική πλευρά έχει επιτύχει στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με την αλβανική πλευρά, να κατανοήσει το δίκαιο του πολέμου με την Αλβανία ότι είναι μια ιστορία απομεινάρι, για το  οποίο έχει δεσμευθεί την κατάργησή του αφού αποτελεί μέρος του πακέτου των συμφωνιών με την Αλβανία. 

Η Ελλάδα έχει, ήδη,  ένα σχέδιο της κατάργησης  του νόμου, η οποία θα πρέπει να γίνει με διάταγμα του προέδρου της Ελλάδας», δήλωσε ο Ντερβίσι.

Η ακυρότητα του νόμου του πολέμου με την Αλβανία θα πρέπει να συνοδεύεται από άλλες νομικές πράξεις, οι οποίες θα καθορίσουν με τον τρόπο και τους μηχανισμούς  που το κράτος και οι πολίτες της Αλβανίας θα πρέπει να απευθυνθούν στα θεσμικά όργανα και τους οργανισμούς  που καθορίζονται από τις ελληνικές αρχές,  για να αποδείξουν την ιδιοκτησία τους και να αποκτήσουν το δικαίωμα απόκτησης, βάσει των επίσημων εγγράφων που υπήρχαν», είπε στην DW ο Ντερβίσι.

Αναφερόμενος στη συμφωνία για την οριοθέτηση της θάλασσας μεταξύ των δύο χωρών επισήμανε ότι ακόμη δεν έχουν περατωθεί οι διαπραγματεύσεις. 

«Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων για το διαχωρισμό των θαλάσσιων περιοχών μεταξύ των δύο χωρών καθοδογείται από τις αρχές του διεθνούς δικαίου, τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας , τις αρχές του Συνταγματικού Δικαστηρίου και τη σχετική νομοθεσία. Η ίδια η Αλβανία έχει προβεί σε μια τέτοια με την Ιταλία κατά τη δεκαετία του 1980-90, σύμφωνα με τα κριτήρια που καθόρισε η σύμβαση για την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα»,

3 σχόλια:

  1. Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ(-ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ- ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ )ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ !!!!!! ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ !!!!!! ΑΜΕΣΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΕΜΙΣΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!!!! ΟΤΑΝ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ Μ.ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΟΚ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ε.Ε Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΣΚΗΣΑΙ ΒΕΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΗΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ !!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η Μ.ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ !!!!!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ !!!!!! Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ??? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ !!!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ????? ΟΧΙ !!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΤΜΙΖΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΤΩΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!! ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ?????????

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή