Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ MYXOLARGOS.GR ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΨΕΥΔΕΣ"!

Σε συνέχεια του σημερινού άρθρου της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας www.myxolargos.gr με τίτλο «Απούσα η δημοτική αρχή....



Αποστολόπουλου από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας», αναφερόμενο στη δήθεν απουσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού από τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Από τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού παρευρέθηκαν στην εν λόγω συνεδρίαση ο Αντιδήμαρχος (υπεύθυνος για την πολιτική Προστασία) κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος και ο επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ (Δασοπροστασία Παπάγου Χολαργού) κ. Μίνως Παγώνης.
  2. Και οι δύο παρέστησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ έλαβαν το λόγο αποτυπώνοντας την ως σήμερα κατάσταση και διατυπώνοντας προτάσεις καλύτερης συνεργασίας και συντονισμού μεταξύ όλων των αρμοδίων φορέων και αρχών.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στο περιθώριο της συνεδρίασης αυτό που σχολιάστηκε ήταν η απουσία της ΔΕΗ, αλλά και του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού), σε αντίθεση με τον έτερο σύνδεσμο προστασίας, τον ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού), που συμμετείχε στη συνεδρίαση μέσω του Προέδρου του κ. Βλάσση Σιώμου.   
Το παρόν δελτίο τύπου έχει αποσταλεί και στο myxolargos προς δημόσια διάψευση του αναληθούς άρθρου με θέμα «Απούσα η δημοτική αρχή Αποστολόπουλου από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας».

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου