Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ: 15 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΒΙΝΤΕΟ


15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν την ίδια στιγμή σε 3 διαφορετικές περιοχές γύρω από την Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! 
Κάτοικος «Ένιωθα σαν να μας ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!»
Η περιοχή πωλήθηκε πριν από λίγους μήνες για την εξόρυξη βωξίτη.;;; Οι ...

κάτοικοι πολεμούσαν αυτό λόγω της αποψίλωσης των δασών που χρειαζόταν;;; Έτσι αποφάσισαν να τους κάψουν;;;  Επέλεξαν την ημέρα με τις υψηλότερους ανέμους και έκαψαν στην συνέχεια τα πάντα;;;
Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης…!!!….

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Εμείς από τούτο το βήμα σας πρωτο-αποκαλύψαμε το γεγονός ότι σκοτεινές δυνάμεις των ΗΠΑ έπληξαν δυνατά την Αττική, από την Κινέτα μέρχι τη Νέα Μάκρη, και τώρα έχει παρει…«ΦΩΤΙΑ» αυτό το θέμα σε όλο το διαδικτυο καθώς και τον τύπο. Και το Luben.gr έγραψε για μένα και τις «θεωρίες» μου. ΕΜΕΙΣ στείλαμε αυτές τις πληροφορίες στην «Ελεύθερη Ώρα». Και πάλι ήταν ΕΜΕΙΣ που σας είχαμε προειδοποιήσει για αυτά τα όπλα των ΗΠΑ από το…Νοεμ. του 2017–παρακαλώ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σάιτ μας, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ  (GreekNewsOnDemand.com), το Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ βρίσκεται σε κατάσταση…ΠΑΝΙΚΟΥ και ζητάει πλέον από εξελιγμένους προγραμματιστές υπολογιστών, αναλυτές των social media, κτλ., για να τους βοηθήσουν στην αναχαίτιση της έξαρσης, στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, αναζητήσεων ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που που «υποστηρίζουν εξτρεμιστικές ιδεολογίες»  που πλήττουν τα συμφέροντα των….ΗΠΑ, και τούτο μάλλιστα μετά από όλες τις αναφορές στο διδίκτυο όταν ήταν οι…ΗΠΑ που χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα…ΛΕΙΖΕΡ ή κατευθυνόμενης ενέργειας που προκάλεσαν τις…ΦΩΤΙΕΣ στην Αττική…..ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρο και μετά από αυτό τις δικές μας αποκαλύψεις που επιβαιώνονται από το ακόλουθο….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου