Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΥΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟΨΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ! ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "Ε" ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.00

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας, καθώς υποσχέθηκε πριμ με επταψήφιο νούμερο.

Να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θέλησε ο...

Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα τους προσφέρει ένα τεράστιο πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ!

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την αποψινή ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Βασιλεία, με τον Δικέφαλο να θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση κόντρα στην ελβετική ομάδα.

Για ακόμη μια φορά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έδωσε… έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πάρουν ένα τεράστιο πριμ σε περίπτωση πρόκρισης!

Και αυτό διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, o ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ τόνισε στους παίκτες του Δικεφάλου πριν την πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τούμπα, πως το συνολικό νούμερο του πριμ που θα μοιραστούν, αν ξεπεράσουν τον 
σκόπελο της Βασιλείας, θα είναι... επταψήφιο!

Έτσι με αυτό τρόπο και για πολλοστή φορά, ο Ιβάν Σαββίδης απέδειξε πως δεν διστάζει να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ανταμείψει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους.
http://www.sdna.gr/ (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου