Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Η KGB ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Η KGB ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
Ο άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον Ορθόδοξο λαό του…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Οι εκπαιδευόμενοι μάγοι της συμφοράς (σ.σ. κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) κάθε μέρα πέφτουν και σε μια λακκούβα ανευθυνότητας, απερισκεψίας...

ανωριμότητας, ή της δουλικότητάς τους στην απόλυτη υποταγή στις ξένες υπηρεσίες, πού καθοδηγούνται από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και την γερμανική ΕΕ; 
Έτσι από το πουθενά, αυτή η άθλια κυβέρνηση των άθεων, κατασκεύασε ατιμωτικές κατηγορίες κατά της Ρωσίας, απελαύνοντας δυο διπλωμάτες της από την Ελλάδα και απαγορεύοντας την είσοδο στη χώρα μας, άλλων δυο.
Κατηγορώντας τους για παράνομες – κατασκοπευτικές ενέργειες εις βάρος της ασφάλειας της Πατρίδος μας. Για προσπάθεια αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών που έχουν να κάνουν με την προδοτική για την Ελλάδα, συμφωνία των Πρεσπών και για χρηματισμό κρατικών λειτουργών προς την κατεύθυνση αμφισβήτησης αυτής της κατάπτυστης συμφωνίας! Για υποκίνηση της οργανώσεως των μεγάλων συλλαλητηρίων κατά της κυβέρνησης που εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! 
Ωστόσο, η ηλίθια αυτή κίνηση είναι υψηλού κινδύνου και ρίσκου, αφού θέτει απολύτως απέναντί μας την υπερδύναμη της Ρωσίας, που ο Ρ. Τ. Ερντογάν προσεγγίζει με προσεκτικά και σίγουρα βήματα, συνάπτοντας και συμφωνίες προηγμένου πολεμικού υλικού!    

Αναμένοντας την οδηγία που θα στραγγαλίσει την οικονομία της Μακεδονίας…

Η Μόσχα απάντησε μέσω της εκπροσώπου της στο ΥΠΕΞ Μαρίας Ζαχάροβα και προανήγγειλε συνέπειες κατά της Ελλάδος:
«Τέτοιες ενέργειες δεν είναι χωρίς συνέπειες, δεν εξαφανίζονται χωρίς ίχνος. Δυστυχώς, όλα αυτά ρίχνουν σκιά στις διμερείς σχέσεις, χωρίς να εισάγουν κανένα εποικοδομητικό στοιχείο… Η συμφωνία (Πρεσπών) οδήγησε σε βαθιά διάσπαση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην πΓΔΜ. Προφανώς απέχει από την ενίσχυση της ειρήνης και της ασφάλειας στα Βαλκάνια. Είναι μέσο που εξυπηρετεί αποκλειστικά την επίσπευση του σχεδίου για ένταξη της πΓΔΜ στο NATO… Ο ελληνικός λαός να μην παρασύρεται σε βρώμικες προκλήσεις, στις οποίες δυστυχώς τον έσυρε η ελληνική πλευρά. Κατανοούμε απόλυτα ότι η πίεση, στην οποία εκτέθηκε η Ελλάδα, ήταν η μεγαλύτερη»! 
Έτσι, αυτήν την στιγμή η ελληνική κυβέρνηση και περισσότερο από όλους ο Αλέξης Τσίπρας, τρέμουν στην είδηση οικονομικών μέτρων κατά της Ελλάδος από τη Ρωσία. 
Έχουν χάσει τον ύπνο τους στην κυβέρνηση των δειλών, προσμένοντας την ταξιδιωτική ρωσική οδηγία, η οποία θα προτρέπει τους Ρώσους που θα επισκέπτονταν την Ελλάδα, να μην την επισκεφτούν φέτος, γιατί πλέον η Ελλάδα δεν είναι μια φιλική χώρα για τη Ρωσία. Και όλοι γνωρίζουν ότι μια τέτοια ταξιδιωτική οδηγία θα την ακολουθήσει το 40 με 60% των Ρώσων, που ήδη έχουν επιλέξει να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και έχουν προχωρήσει στις ανάλογες κρατήσεις ή είχαν αποφασίσει να προβούν σε αντίστοιχες κρατήσεις.
Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι πάντες - οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό στην Ελλάδα - ότι το μεγαλύτερο ποσοστό Ρώσων τουριστών επισκέπτεται τη Χαλκιδική! Άρα θα πληγεί σαφέστατα η οικονομία της Μακεδονίας μας! 
Με μόνη ωφελημένη την Τουρκία, όπως αντίστοιχα είχε ωφεληθεί η Ελλάδα από την ταξιδιωτική οδηγία της Ρωσίας κατά της Τουρκίας το 2015!   
Ερωτηματικό βέβαια παραμένει, εάν εκδοθεί αυτή η ταξιδιωτική οδηγία, πώς θα ανταποκριθούν οι Ρώσοι του θρησκευτικού τουρισμού, πού επισκέπτονται κατά χιλιάδες τα μοναστήρια και τις εκκλησιές της ελληνικής επικράτειας, λόγω του ότι τους δυο λαούς ενώνει η Ορθοδοξία;    
Αλλά, μήπως το σχέδιο της ΝΤΠ, πού εκφράζεται όπως προείπα, από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και την γερμανική ΕΕ, προσπαθεί την οικονομική αποδυνάμωση της Μακεδονίας μας, μετά και τη συμφωνία Μέρκελ – Τσίπρα για εγκατάσταση σ΄ αυτήν, λαθρομεταναστών από τη Βαυαρία; Προκειμένου να μεταβληθεί η Μακεδονία μας σε περιοχή φτηνής Οικονομικής Ζώνης;  

Τα καραγκιοζιλίκια του Καμμένου και η απάντηση της Ρωσίας…

Αλλά ο τραγέλαφος σε αυτήν την κυβέρνηση συνεχίζεται! Η βλακεία της, η ανευθυνότητα και ο τρόμος της μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις, δεν κρύβεται!  
Στην αναμονή λοιπόν, της απαντήσεως της Ρωσίας για τις ελληνικές αυθαιρεσίες εναντίον της, ο πολλά βαρύς ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος απένειμε τιμητική πλακέτα με την Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής, στον Ρώσο Ακόλουθο Άμυνας στην Ελλάδα, υποστράτηγο Γεννάντι Μοσάγιεφ! 
Σε μια κίνηση εξισορρόπησης της ανοησίας της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά της Ρωσίας, ευελπιστώντας στη μεγαλοθυμία του Βλαδίμηρου Πούτιν! Ο οποίος με πλήρη νηφαλιότητα και χωρίς καμιά βιασύνη θα αποφασίσει για τα μέτρα που θα λάβει κατά της Ελλάδος, τα οποία εκτιμώ πως θα είναι ηπιότερα, από ότι θα ήταν για οποιαδήποτε άλλη χώρα!
Άλλωστε, τούτο διαφάνηκε και από τις δηλώσεις της Μαρίας Ζαχάροβα, στο σημείο όπου είπε: «Ο ελληνικός λαός να μην παρασύρεται σε βρώμικες προκλήσεις, στις οποίες δυστυχώς τον έσυρε η ελληνική πλευρά»! 
Όπου, ξεκάθαρα διαχωρίστηκε ο ελληνικός λαός, με τα φιλορωσικά αισθήματα, από την κυβέρνηση των εθελόδουλων στο ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την γερμανική ΕΕ!  

Το “πακέτο Ελλάς” το ανέλαβε ο Πούτιν…

Ήταν αναμενόμενο η συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ και Βλαδίμηρου Πούτιν στο Ελσίνκι να κρατήσει αρκετές ώρες, σε ένα ευχάριστο κλίμα! Στη συνάντηση – σύμφωνα με πληροφορίες μας – συζητήθηκε και η Ελλάδα! 
Μας μετέφεραν, πως υπήρξε κοινή απόφαση, ώστε το “πακέτο Ελλάς” να το αναλάβει ο Πούτιν! Ο πολύ δυσαρεστημένος Βλαδίμηρος Πούτιν με τους τελευταίους χειρισμούς της ελληνικής κυβερνήσεως! 
Ωστόσο, η μεγάλη είδηση που μας μετέφερε η πηγή μας είναι, πως ο Αλέξης Τσίπρας θα “χτυπηθεί” ανηλεώς! Θα αναλάβουν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας! Η πολυδύναμη της KGB! Η οποία θα “ξεσκονίσει” τα οικονομικά του Τσίπρα και όχι μόνο! Μας είπαν πως θα τα κάνουν φύλο και φτερό!
Τι άλλο να πούμε;  Αναμένουμε τις ρωσικές αντιδράσεις! 
Αλλά, δεν γίνεται να μην έχουμε την περιέργεια να αναρωτηθούμε!
Λες να είναι έργο της KGB η είδηση (των Παραπολιτικών) πού συντάραξε το Μαξίμου, πώς η τεχνική εταιρεία Δίοδος πού ανήκει στα αδέλφια του Πρωθυπουργού, Δημήτρη και Ζανέτ Τσίπρα, πέτυχε το 2016 τη ρύθμιση δανείου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις 300 ευρώ; Όπως καταγγέλλει και η ΝΔ, πρόκειται για την ίδια εταιρεία που το 2012 επιχείρησε να λάβει δημόσιο έργο άνω του 1 εκατ. ευρώ από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υποβάλλοντας πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα…
Είδομεν…

Ο άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον Ορθόδοξο λαό του και τη Ρωσία…

Πάντως, η μεγάλη ρωσική εφημερίδα Pravda με δημοσίευμά της, που δημοσιεύθηκε στην αγγλόφωνη έκδοσή της, αποδομεί και ξευτιλίζει τελείως τον Έλληνα Πρωθυπουργό, με τον εκκωφαντικό τίτλο: «Ο επιθετικός Έλληνας άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον Ορθόδοξο λαό του και τη Ρωσία»! https://archive.fo/CwP8i

 Militant Greek atheist Alexis Tsipras betrays his people, Orthodoxy and Russia

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών και στις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών! Στέκεται ιδιαίτερα στις ελληνικές κατηγορίες περί οργανώσεως των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας από τη Ρωσία!  
Η αναφορά όμως που προκαλεί εντύπωση, είναι πως χαρακτηρίζεται ο Αλέξης Τσίπρας ως ελεγχόμενος από τη Δύση! Όπως επίσης εντυπωσιάζει η αναφορά, στον άθεο Αλέξη Τσίπρα!       
Τον αποκαλεί επίσης, αντιδημοκράτη, που δεν ακούει και δεν σέβεται τη βούληση του λαού του, που κατά πλειοψηφία τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών! 
Εκφράζοντας την αντίθεσή του στην αυθαίρετη παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας και της εθνότητας!   
Γίνεται αναφορά ακόμη και στο γεγονός, πως συνέδραμε στο γάμο γκέι και ομόφυλων ζευγαριών! Πως κατάργησε την υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία!  
Πιστεύω, πως δεν είναι δυνατόν το άρθρο αυτό να μην βρίσκεται σε γνώση του Βλαδίμηρου Πούτιν! Και εμμέσως πλην σαφώς είναι τα πρώτα δυνατά μηνύματα του Ρώσου ηγέτη κατά του Αλέξη Τσίπρα και της σταλινικής παρέας του! 
Σε αναμονή λοιπόν των περαιτέρω εξελίξεων κι ο Θεός να βάλλει το χέρι του!
Σύντομα επανέρχομαι…






1 σχόλιο:

  1. Μα από που θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη μία ΝΑΤΟΙΚΗ χώρα, από τη Ρωσία; Η κάθε χώρα κοιτάζει τα συμφέροντά της και πρώτος και καλύτερος ο Πούτιν που πούλησε στους άσπονδους φίλους μας τους S-400!Eκτός και αν έβαλε όρο στον Ερντογάν που τους χρυσοπλήρωσε, να μην χρησιμοποιηθούν κατά των 'αδελφών' Ελλήνων!Και αυτό το σχόλιο, γίνεται ανεξαρτήτως της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας. Οταν ανήκεις σε μία συμμαχία, είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι εξαρτάσαι από αυτήν, τελεία και παύλα! Πολλώ δε μάλλον, όταν πρόκειται για μία κουκκίδα στον χάρτη όπως η Ελλάδα, που επιπλέον είναι ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (και συνεπώς πολυεπίπεδα από τους δυτικούς συνεργάτες της).Όσο για το 'πακετάκι'Ελλάδα που δήθεν πέταξαν στον Βλαδίμηρο, ο ίδιος ο Τραμπ πρόσφατα εκθειάζοντας τη χώρα μας ανέφερε πόσο σημαντική είναι για την συμμαχία και ότι ΗΠΑ - Ελλάδα θα αντιμετωπίσουν μαζί όλα τα προβλήματα. Ας σταματήσει επί τέλους αυτή η συνεχής προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου περί 'πατερούλη' Βλαδίμηρου, 'ξανθού' γένους κλπ που απευθύνεται σε ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή