Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ! ΕΙΚΟΝΕΣ.

Eκατοντάδες άνθρωποι, κρατώντας κεριά στα χέρια, συγκεντρώθηκαν σήμερα το βράδυ (30/7) στην πλατεία Συντάγματος, κοντά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη θέλοντας να τιμήσουν τα θύματα της φονικής...

πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου.   Χρησιμοποιώντας, μάλιστα, κάποια από τα κεριά σχημάτισαν στο έδαφος μία καρδιά καθώς και την ημερομηνία της φονικής πυρκαγιάς, πραγματοποιώντας παράλληλα βουβή διαμαρτυρία.   Yπενθυμίζεται ότι το κάλεσμα για τη σημερινή συγκέντρωση στη μνήμη των θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική είχε απευθύνει μέσω Facebook  ο Έλληνας μπασκετμπολίστας Γιάννης Γκαγκαλούδης.   

«Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής... Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα... Να κάτσουμε απλά σιωπηλά... Σας παρακαλώ ας το κάνουμε. Όσοι συμφωνείται αντί για να like γράψτε από κάτω ένα ναι. Ένα και και εγώ μέσα είμαι. Παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο FB που έχω, δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz... Σας ευχαριστώ», ανέφερε το αρχικό μήνυμα του κ. Γκαγκαλούδη. 

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
φωτογραφίες: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 
Πηγή ρεπορτάζ: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου