Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΝΕΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ!

Δελτίο Τύπου

                                                   18 Ιουλίου 2018                       

Συνεργασία της Ελένης Λέτσου 
με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα
 “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού” 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Ελένης Λέτσου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση...

Παπάγου – Χολαργού”, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Η Ελένη Λέτσου είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων-Ολική Ποιότητα (MBΑ-TQM) του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Οι εξαιρετικές σπουδές της, το πλούσιο βιογραφικό της καθώς και η επαγγελματική και κοινωνική της δράση αποτελούν εγγύηση ότι η    κ. Λέτσου θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου - Χολαργού.

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσεις:
o Την κοινωνική αλληλεγγύη.
o Την ασφάλεια.
o Το περιβάλλον.
o Το παιδί – Σχολεία.
o Την καθημερινότητα.
Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου - Χολαργού Κώστας Τίγκας δήλωσε για τη συνεργασία με την Ελένη Λέτσου: “ Είναι πραγματικά συγκινητική η διάθεση δεκάδων ενεργών πολιτών να υποστηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας και να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα μας προκειμένου να αλλάξουμε την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας. Την Ελένη Λέτσου τη γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά της, το ήθος της και η επαγγελματική της ευσυνειδησία  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά στην πόλη μας. 

Είναι γεγονός ότι οι πολίτες έχουν κουρασθεί και αγανακτήσει από την αδιαφορία και την απραξία του Ηλία Αποστολόπουλου, που πλέον είναι σε όλους γνωστός ως ο "εξαφανισμένος" Δήμαρχος. Είναι λοιπόν ευθύνη της δικής μας παράταξης αλλά και όλων των ενεργών πολιτών να προσφέρουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση του δήμου”.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.


                                                                    Κώστας Τίγκας

1 σχόλιο:

  1. Οσες προσχωρήσεις και να υπάρξουν στον Τίγκα, πάλι ο ...Ξύδης θα βγει Δήμαρχος !!! 😂 😂 😂 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή