Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ 12% Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...

Mετράει αντίστροφα ο χρόνος για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι φωτιές και οι νεκροί οδηγούν πλέον την Κυβέρνηση προς την πλήρη διάλυση. Το...

απόλυτο αλαλούμ που ακολούθησε και η μη ανάληψη σοβαρής ευθύνης από τους Κυβερνητικούς, οδήγησε την κοινωνία σε απόγνωση.


Ο Ελληνικός λαός ζητάει παραιτήσεις. Η παραίτηση Τόσκα δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα. Ισως για το καλό της χώρας θα πρέπει να το πάρουν απόφαση. Να πάμε δηλαδή άμεσα σε εκλογές.

Ο χρόνος μετράει πια αντίστροφα . Η ατζέντα πάντως δεν είναι εύκολο να αλλάξει. Το Μαξίμου δέχεται σε καθημερινή βάση άλλωστε σκληρή κριτική για τους άστοχους χειρισμούς που έγιναν και για τον πλήρη αποσυντονισμό και ο κ. Τσίπρας κρίνει πως είναι αναγκαίο να ανακόψει την ανυπολόγιστη φθορά που δέχεται.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασία – Φεύγει ο Καπάκης

Νέο μοντέλο λειτουργίας, θα υπάρξει για την πολιτική προστασία, ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του ΓΓ Γ. Καπάκη που επίκειται και η απομάκρυνσή του.


Πηγές της κυβέρνησης μιλώντας στο iefimerida ξεκαθάριζαν ότι στόχος της νέας δομής είναι να διαθέτει «ισχυρότερες εκτελεστικές εξουσίες, ώστε να μπορεί να παίζει πιο αποτελεσματικά τον συντονιστικό ρόλο που απαιτείται στις στιγμές κρίσεων». Ενώ η επιτροπή που εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο σχέδιο, θα έχει έτοιμο το σχέδιο και θα ακολουθήσει η παρουσίασή του.

Τέλος, εκτιμάται πως τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να ζητηθούν και οι παραιτήσεις του αρχηγού της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Γκάλοπ κατακρημνίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 12%

Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από τις δύο έρευνες είναι ότι για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να κινείται κάτω από το 15%, ενώ το μέχρι πρότινος «ισχυρό χαρτί» της κυβερνώσας Αριστεράς, που δεν ήταν άλλο από τον απερχόμενο πρωθυπουργό, εμφανίζεται (πλέον) ως πολιτικό βαρίδι.

Συγκεκριμένα και με βάση τα στοιχεία των γκάλοπ που διεξήχθησαν από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό σε πανελλήνια κλίμακα λίγο πάνω από το 12%, αναφέρουν τα parapolitika.gr

Στις περιοχές, δε, που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, η απήχηση του κυβερνώντος κόμματος κινείται σε μονοψήφια ποσοστά και συγκεκριμένα στην Ανατολική Αττική η δυναμική του δεν ξεπερνά ποσοστό 9%.

Η μία εκ των δύο δημοσκοπήσεων διενεργήθηκε για λογαριασμό ξένης πρεσβείας, η οποία έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για τις εγχώριες εξελίξεις. 

Βυθίζεται στη Βόρεια Ελλάδα

Εκτός, όμως, από την Ανατολική Αττική, ο ΣΥΡΙΖΑ κατακρυμνίζεται και στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς στους περισσότερους νομούς της Μακεδονίας τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος κινούνται κάτω από 10%. Συγκεκριμένα στο Νομό Κιλκίς στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπερνά το 8%. Αντίστοιχο ποσοστό συγκεντρώνει και στην Ημαθία.

Στην ίδια γεωγραφική περιοχή μεγάλο είναι και το πλήγμα που δέχονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς δεν φαίνεται να συγκεντρώνει ούτε καν 1% το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Tα πράγματα λοιπόν αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πλέον βιώνουν τους τελευταίους μήνες διακυβέρνησης. Ισως οι εκλογές έρθουν νωρίτερα, διότι όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση θα γίνεται ακόμα δυσκολότερη. 

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί και… 3ο κόμμα. Τότε οι αναταράξεις θα είναι τεράστιες στη Κουμουνδούρου, καθώς σίγουρα θα ζητηθεί παραίτηση Τσίπρα από τους δελφίνους, οι οποίοι είναι αρκετοί και ήδη κάποιοι, κυρίως από την ομάδα των 53 ήδη προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη ημέρα.
pronews.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου