Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕ 0-3: Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΖΑΜΠΑ ΚΑΙ EΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ! ΒΙΝΤΕΟ! ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ...ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Ο Λεό Ζαμπά αγνόησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όταν ο Ρουμάνος κόουτς πήγε να του δώσει το χέρι του για συγχαρητήρια. Η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή εκνεύρισε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, μετά...

το 0-3 απέναντι στη Βασιλεία. (VIDEO)
Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία στο St. Jakob Park μόλις έχει ολοκληρωθεί και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σηκώνει τα χέρια του στον αέρα με σφιγμένες τις γροθιές για να πανηγυρίσει την επικράτηση - πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Ρουμάνος προπονητής είδε τον Λεό Ζαμπά να περνά μπροστά του και έσπευσε να του δώσει το χέρι για να τον συγχαρεί, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Ο Βραζιλιάνος, που αυτή τη φορά δεν ξεκίνησε βασικός, όπως συνέβη στο πρώτο ματς, αλλά πέρασε στο 74' της ρεβάνς, τον αγνόησε. Ο Λουτσέσκου του άρπαξε το χέρι, εμφανώς εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του, κάτι που έγινε ξεκάθαρο με την αντίδρασή του. Δείτε τι συνέβη αμέσως μετά το 0-3:

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου