Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ: "ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ 26 ΣΤΟ ΜΑΤΙ"!

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιώκας  ο οποίος διαχειρίστηκε μαζί με τους συναδέλφους του τα τραγικά περιστατικά στο Μάτι συγκλονίζει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Όπως είπε «το 90%-95% των θυμάτων που έφτασαν σε εμάς ήταν...

καμμένοι και αποτεφρωμένοι».

Κατά τη δική του εκτίμηση και με βάση όσα άκουσε από τους πυροσβέστες η κατάσταση των σορών ήταν τέτοια που σημαίνει ότι «μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και κατά τόπους πρέπει να αυξήθηκε φοβερά η θερμοκρασία».

Κάνοντας ειδική αναφορά στο οικόπεδο του θανάτου στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τα 26 άτομα που βρέθηκαν αγκαλιασμένα ο κ. Μπογιώκας είπε ότι «εκεί που ήταν μαζεμένα τα 26 άτομα πρέπει να αναπτύχθηκαν φοβερές θερμοκρασίες γιατί βρήκαμε οστά μέχρι αποτεφρωμένα. Για να γίνει αυτό με τους στροβιλισμούς που εγκλωβίζει την καύση πιθανότατα αύξησε τη θερμοκρασία πάνω από τους 200 βαθμούς. Η εικόνα που είδαμε είναι αναμενόμενη για έναν άνθρωπο που καίγεται για δύο ώρες π.χ. σε μια αποθήκη μέχρι να σβήσει η πυροσβεστική, εκεί ήταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Τους εξαΰλωσαν. Έχασαν αμέσα τις αισθήσεις τους και τη ζωή τους» κατέληξε για το θέμα ο κ. Μπογιώκας

Αναφερόμενος, τέλος, στη διαδικασία ταυτοποίησης παρατήρησε ότι σε μια φωτιά όπως αυτή στο Μάτι «δεν είναι εύκολο να ταυτοποιήσεις τόσα πτώματα. Στο (σ.σ. αεροπορικό δυστύχημα του) "Ήλιος" είχαμε κατάλογο επιβατών».
PRONEWS.GR

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΕΧΕΙ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 60 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ???? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΝ ΕΖΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή