Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ-ΧΟΛΑΡΓΟ


Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σας ανακοινώνει την έναρξη του καινοτόμου  προγράμματος της “Κάρτας Δημότη”  PAPA HOLAR   GO CARD,  το οποίο έχει ως στόχο αφενός να προσφέρει ένα συνολικό πακέτο προνομίων και παροχών στους δημότες και αφετέρου να στηρίξει και να τονώσει την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις του Δήμου. Με τη χρήση της κάρτας, οι δημότες θα έχουν έκπτωση σε πολλά εμπορικά καταστήματα πολλών κατηγοριών, σε κλινικές και ιατρικά κέντρα και σύντομα σε αθλητικές εγκαταστάσεις, αθλητικά προγράμματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.
Το πακέτο προνομίων απευθύνεται προς όλους τους δημότες Παπάγου – Χολαργού που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η κάρτα εκδίδεται δωρεάν από το τμήμα δημοτολογίου στο Δημαρχείο και από τα ΚΕΠ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.  Ο δημότης χρειάζεται να προσκομίσει την αστυνομική του ταυτότητα και μία έγχρωμη φωτογραφία του (μεγέθους ταυτότητας).
Σκοπός είναι η διαρκής επέκταση της χρήσης της κάρτας και σε άλλες δραστηριότητες, ώστε να εξυπηρετούνται οι δημότες στην καθημερινότητά τους και να ενισχυθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία η τοπική επιχειρηματικότητα. Καλούμε τους δημότες μας να αποκτήσουν την κάρτα και να επωφεληθούν από τα προνόμια που τους παρέχονται.

Πληροφορίες
Τηλ. 2132002801
www.dpapxol.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου