Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001

ΑΠΟ ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Ο Παπανδρέου συνεχίζει να ρίχνει τα βάρη στον Κώστα Καραμανλή και να τονίζει διαρκώς "το τεράστιο δημόσιο χρέος που απέκτησε η χώρα επί θητείας του".
Το μεγάλο όμως έγκλημα συντελέστηκε από τον Σημίτη, υπουργός της Κυβέρνησης του οποίου ήταν ο σημερινός Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.Και δεν μιλάμε μόνο για τα swaps και την, με τεχνητά και ψευδή στοιχεία, είσοδο της χώρας μας στην Ε.Ε. και τα παιχνίδια με την Goldman Sachs. Εννοούμε για την πρώτη ισοτιμία ευρώ-δραχμής με την ένταξη της Ελλάδος στην Ε.Ε. Ενώ όλες οι περιφερειακές χώρες που έμπαιναν στην Ε.Ε. διαπραγματεύονταν σκληρά την ισοτιμία του ευρώ με το προς αποχώρηση νόμισμα της χώρας τους, εδώ στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση Σημίτη προχώρησε σε μια πρωτοφανή και εγκληματική ανατίμηση της δραχμής έναντι του τότε ecu!!!
Η ανατίμηση που έκανε η Κυβέρνηση Σημίτη ήταν της τάξεως του 5% με συνέπεια η ισοτιμία δραχμής-ευρώ να "κλείσει" στα 340,75 δρχ. το ένα ευρώ!
Εάν ο Σημίτης κατάφερνε να διαπραγματευτεί την ισοτιμία δραχμής-ευρώ και -για παράδειγμα-   το ένα ευρώ είχε 400  δρχ. και όχι 340,75  το δημόσιο χρέος μας θα καθοριζόταν πολύ χαμηλότερα απ'ότι καθορίστηκε με την εγκληματική ανατίμηση της δραχμής έναντι του ευρώ!!!
Το δημόσιο χρέος μας δηλ. θα ξεκινούσε με αφετηρία 15% χαμηλότερα!
Ο Σημίτης δηλαδή, με την εγκληματική ενέργειά του  να ανατιμήσει τεχνητά τη δραχμή, βοήθησε τα σχέδια της  Γερμανίας η οποία ήθελε να εμφανίσει την Ελλάδα με όσο το δυνατόν υψηλότερο δημόσιο χρέος!!! Κάτι που πληρώνουμε σήμερα!
Η Γερμανία, παρουσιάζοντας το ποντίκι (Ελλάδα) ως λιοντάρι, μάς έβαλε στο...βρακί της!
Το κατάλαβες Παπανδρέου πόσο εγκληματική ευθύνη έχεις που μαζί μετον Σημίτη έσκαβες τον λάκο της Ελλάδος από τότε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου