Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΛΗΣΤΗΣ: ΚΛΕΒΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΜΙΣΘΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!

μεθοδεύουν νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της...χρεωκοπημένης ΑΤΕ 
κατά 300 εκατομμύρια ευρώ!!!


Αυτό είναι το κράτος-ληστής-νταβαντζής! Αρπάζει τους μισθούς, τις συντάξεις και ό,τι απέμεινε από τα ελληνικά νοικοκυριά και την ίδια ώρα ετοιμάζεται από εβδομάδα να ενισχύσει με 300 εκατομμύρια ευρώ την -ουσιαστικά- χρεωκοπημένη Αγροτική Τράπεζα! 
Η Κυβέρνηση όλο και τρίβεται στην...γκλίτσα του τσοπάνου: Μετά το 1 δις ευρώ με το οποίο ενίσχυσε το περασμένο καλοκαίρι την ΑΤΕ, ετοιμαζόταν να δώσει άλλο 1 δις ευρώ πριν από περίπου ένα μήνα. Τελικά, ανέστειλε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΤΕ με το ποσό του 1 δις ευρώ, για να επιστρέψει από εβδομάδα, προετοιμάζοντας την ενίσχυση της ΑΤΕ με 300 εκατομμύρια ευρώ!
Έτσι σώζουν την Ελλάδα ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος: Βάζοντας χέρι και αρπάζοντας ως κοινοί ληστές, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, για να τα δώσουν στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, αλλά και να ενισχύσουν χρεωκοπημένες τράπεζες, όπως είναι η Αγροτική, της οποίας ή μετοχή στο Χρηματιστήριο κοντεύει να...εξαερωθεί. Μέχρι και κάτω από 0,20 λεπτά του ευρώ έχει φτάσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου