Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ 
ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Οι ογκώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και σε άλλα σημεία της χώρας, εναντίον της Κυβέρνησης του Μνημονίου και των τοκογλύφων, έδωσαν ηχηρή απάντηση στον Παπανδρέου και τους βουλευτές του. 
Ο εθνοπροδότης Πρωθυπουργός και οι δοσίλογοι της Κυβέρνησής του, επιμένουν να αδιαφορούν για την τεράστια κοινωνική έκρηση που έχει προκαλέσει η πολιτική τους και σήμερα αναμένεται να ψηφίσουν το Πολυνομοσχέδιο που καταλύει όλα τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων που αποκτήθηκαν με ιδρώτα και αίμα. 
Ο Παπανδρέου, ανήσυχος όσο ποτέ, ζήτησε από τον Σαμαρά να αποκηρύξει τα όσα ακούγονται σε βάρος του για "Γουδί" και για δικαστήρια! Φοβάται το κύμα λαϊκής οργής και το γεγονός ότι μια ενδεχόμενη πρόωρη αποχώρησή του από την εξουσία, θα στήσει δικαστήρια εσχάτης προδοσίας όπως στο Γουδί το 1922. 
Ο Παπανδρέου φαίνεται ότι γνωρίζει τα εγκλήματα τα οποία έχει διαπράξει και ότι πλέον δεν πείθει κανέναν. Αντιθέτως κάθε ενέργειά του εξοργίζει περισσότερο τον ελληνικό λαό, ο οποίος τον αποκαλεί ήδη "Εθνοπροδότη και δοσίλογο". 
Σήμερα, το Σύνταγμα πρέπει να "βουλιάξει"¨από τον παλμό του κόσμου, που ζητάει την πτώση της Κυβέρνησης και την διεξαγωγή εκλογών. 
Ο λαός δεν πρέπει να λυγίσει από τους εκφοβισμούς τον "ματατζήδων" και να είναι αποφασισμένος για όλα. Το άρθρο 120 του Συντάγματος,  προβλέπει στην παράγραφο  4 ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Το Σύνταγμα το έχουν καταλύσει ο Παπαναδρέου και οι 154 βουλευτές του. Και σήμερα επιχειρούν νέα καρατόμηση του Συντάγματος. Επομένως, ο ελληνικός λααός καλείται να πάρει την τύχη της σωτηρίας της Πατρίδος, στα χέρια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου