Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ 7η ΔΟΣΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ...ΜΙΝΩΑ



Η Κυβέρνηση Παπανδρέου προκειμένου να πάρει κάθε επόμενη δανειακή δόση από την τρόϊκα, διαλύει τον κοινωνικό ιστό, καταστρέφει οικογένειες, εξαθλιώνει τον λαό.
Ήδη, φτάσαμε στην 6η δόση η οποία προκειμένου να δοθεί στη χώρα μας, η τρόϊκα απαιτεί τη ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, την κατάργηση δηλαδή όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας κ.λ.π.
Η 7η δόση, σύμφωνα με πληροφορίες, για να δοθεί θα απαιτήσει ακόμη πιο επονείδιστους όρους: Θα αναβιώσει ο  ...μύθος του Μίνωα, του βασιλιά της αρχαίας Κρήτης.
Ο Μίνωας μετά την νίκη του επί των Αθηναίων, ως ποινή τούς όρισε,  κάθε χρόνο εφτά νέοι Αθηναίοι και εφτά νέες Αθηναίες να στέλνονται στην Κρήτη για να κατασπαράζονται από το Μινώταυρο!
Η Μέρκελ θα αναλάβει τον ρόλο του Μίνωα. Για την 7η δόση θα απαιτήσει να  σταλούν στα σκλαβοπάζαρα της Γερμανίας Έλληνες και Ελληνίδες! 
Και ο Παπανδρέου θα βγει να μας πει ότι "για να επιτελέσουμε το πατριωτικό μας καθήκον, οφείλουμε να στείλουμε τους νέους και τις νέες μας στην Γερμανία" !!!
Ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ δεν γύρισαν την Ελλάδα στο 2004 (όπως είπε ο Βενιζέλος), αλλά στα χρόνια του Μίνωα και του Μινώταυρου!
Το ερώτημα είναι εάν θα βρεθεί κάποιος Θησέας να σώσει τη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου