Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ! ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ
ΕΝ' ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!
ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ 8ΜΗΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Σοβαρότατο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε πριν από 3 ημέρες στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού με θύμα τον 8μηνης σύμβασης 55χρονο Χ.Κ. ο οποίος εργαζόταν στην αποκομιδή απορριμμάτων!
Συγκεκριμένα την Πέμπτη το βράδυ ενώ το απορριμματοφόρο εκινείτο στην οδό Ναυαρίνου,  ο υπάλληλος Χ.Κ βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στηριζόμενος στο ειδικό υποπόδιο.
Λίγο πιο πίσω και κάτω από το όχημα, ερχόταν πεζός ο δεύτερος εργάτης του Δήμου. Την ώρα που το απορριμματοφόρο έπαιρνε την στροφή για την οδό Υμηττού ο άτυχος Χ.Κ. έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος. Χτύπησε πολύ σοβαρά τόσο στο κεφάλι όσο και στο στήθος.
Όπως λένε οι πληροφορίες ο οδηγός του απορριμματοφόρου δεν αντιλήφθηκε την πτώση του Χ.Κ. αλλά συνειδητοποίησε τι έγινε, από τις φωνές που του έβαλε ο εργαζόμενος που ακολουθούσε πεζός και είδε τον συνάδελφό του να πέφτει και να χτυπά σοβαρά στο κεφάλι.
Ο βαρύτατα τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό οπου διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής του. Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μας για κάποια λεπτά της ώρας χάθηκαν οι παλμοί του Χ.Κ. και οι γιατροί με υπεράνθρβωπες προσπάθειες τον επανέφεραν στη ζωή.
Σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο  "Αγιο Σάββας".
Το περιστατικό έχει θορυβήσει τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και ειδικά τους εργαζόμενους, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια ΕΔΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου