Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;


 Επιδιώκουν να παραδώσουν αποσυντεθειμένη τη χώρα
στους εχθρούς;
 Το  επεισόδιο που δήθεν διαδραματίσθηκε με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της 4ης τάξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ο οποίος –δήθεν- κάλεσε ομάδα  της Σχολής να ψάλει τον ύμνο της Χούντας , φαίνεται ότι αποτελεί μέρος ενός  άθλιου σχεδίου του ΠΑΣΟΚ  για να πλήξει την καρδιά των Ενόπλων Δυνάμεων. Μετά την  οικονομική χρεωκοπία της Ελλάδος, την εξαθλίωση και πτώχευση του μεγαλύτερου μέρους του λαού, έρχεται  το πισώπλατο –και μεθοδευμένο- χτύπημα  σε βάρος των Ενόπλων μας Δυνάμεων,  με την επινόηση ενός  φτιαχτού επεισοδίου το οποίο προέβαλλε ως  πρωτοσέλιδο το «ΒΗΜΑ της Κυριακής», ώστε να τού δοθεί πανελλήνια εμβέλεια!
Μια ψυχρή ματιά στα γεγονότα, οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είχε και έχει στόχο να εκφυλίσει το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, να υποτιμήσει το έργο τους  αλλά ακόμη-ακόμη να περιφρονήσει ,  να καθυβρίσει ή και να συκοφαντήσει τους Έλληνες αξιωματικούς.
1.       Ποιος λησμονεί την φραστική επίθεση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλου, ο οποίος  χαρακτήρισε «αντιπαραγωγικούς» τους  Έλληνες αξιωματικούς; 

  2.       Ποιος ξεχνά την  καταφρονητική όσο και υβριστική  συμπεριφορά του πρώην Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Μπεγλίτη,  όταν δήλωνε ότι «θα πατάξει» και μάλιστα «διά της βίας» τους Έλληνες απόστρατους αξιωματικούς που διαμαρτύρονταν έξω από το ΥΠΕΘΑ για τις  δραματικές μειώσεις των αποδοχών τους;
  3.       Και όλα αυτά, ενώ  προκαλούν αλγεινή εντύπωση οι σφαγιαστικές περικοπές στους μισθούς  των εν ενεργεία αξιωματικών αλλά και η καρατόμηση έως και 50% στις συντάξεις των αποστράτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.
4.      4.  Πριν από λίγο χρονικό διάστημα η πρώην πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου, σχεδίαζε να καταργήσει μεγάλες όσο και σημαντικές, ιστορικές μονάδες και των τριών Κλάδων, όπως το Στρατηγείο του Ά Σώματος Στρατού στην Κοζάνη, τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης και την 113 Πτέρυγα Μάχης στη Μίκρα, καθώς και τη Διοίκηση Ναυτικής Εκπαίδευσης αλλά και τις Ναυτικές Διοικήσεις Ιονίου και Βόρειας Ελλάδας.
5.      5.  Όταν υπήρξαν αντιδράσεις  από τους επικεφαλής των Γενικών Επιτελείων για τις σχεδιαζόμενες καταργήσεις των παραπάνω στρατιωτικών μονάδων,  ο κ. Μπεγλίτης αποστράτευσε αιφνιδιαστικά περίπου 20 ανώτατους αξιωματικούς της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων!!!
6.      6.  Ο κ. Παπανδρέου προσπαθώντας να δικαιολογήσει τους λόγους  που τον οδήγησαν στη διενέργεια δημοψηφίσματος,  είπε ότι  «στην Ελλάδα κάποιοι μπορεί και να ετοιμάζουν πραξικόπημα»,  διασύροντας τις Ένοπλες Δυνάμεις και έξω από τα σύνορα της χώρας κατά τον ίδιο τρόπο που διέσυρε την Ελλάδα στις αρχές του 2010, μιλώντας για διεφθαρμένη χώρα!
7.     7. Και έρχεται το προχθεσινό φτιαχτό επεισόδιο στις τάξεις Ευέλπιδων να να δώσει υπόσταση στους ισχυρισμούς Γ. Παπανδρέου περί «απόπειρας πραξικοπήματος» από τις Ένοπλες Δυνάμεις! 
Ουσιαστικά πρόκειται για συνέχεια της παγίδας που έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων, ο δε Αβραμόπουλος (ως νέος επικεφαλής του ΥΠΕΘΑ) με την ανακοίνωσή του  ρίχνει νερό στον μύλο των Παπανδρέου-Μπεγλίτη!  Ο Αβραμόπουλος είναι φίλος με τον Μπεγλίτη του οποίου έπλεξε το εγκώμιο όταν αναλάμβανε τα νέα του καθήκοντα ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης. Κατά συνέπεια ό,τι γίνεται σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται με πλήρη συνείδηση και του ίδιου κ. Αβραμόπουλου .
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  ο αξιωματικός που –δήθεν- ανάγκασε Ευέλπιδες συναδέλφους του να τραγουδήσουν τον ύμνο της χούντας, είναι ο ίδιος ο Εύελπις, ο οποίος μετά την ματαίωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, οδήγησε συντεταγμένα το τμήμα των Ευέλπιδων σε αποχώρηση, ψάλλοντας όλοι μαζί την «Μακεδονίτισσα» στην παραλία της Θεσσαλονίκης!
Φοβερή σύμπτωση; Όχι βέβαια. Ο Π. Μπεγλίτης είχε ζητήσει από τότε την απόταξή του, όπως επίσης και την άμεση αποστράτευση του διοικητού της Σχολής Ευελπίδων! Τότε δεν τα κατάφεραν, αλλά το σύστημα Μπεγλίτη ξανακτύπησε τώρα: Επινοήθηκε το επεισόδιο όπου κατηγορήθηκε το συγκεκριμένος αξιωματικός, ο Αρχηγός της 4ης Τάξης, δηλαδή ο καλύτερος σπουδαστής που αντιπροσωπεύει τον «αφρό» των νέων Ελλήνων αξιωματικών του Στρατού, ότι έκανε … κατήχηση υπέρ της Χούντας στους Ευέλπιδες, βάζοντας κάποιους από αυτούς να ψάλουν τον ύμνο της 21ης Απριλίου! Μάλιστα κάποια  ΜΜΕ διέρρεαν ότι «Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός υπέρ των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου»!
Αίσχος και ντροπή για όσους επιδιώκουν μαζί με την διάλυση της Ελλάδος και την διάλυση του ελληνικού στρατού!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου