Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ... ΠΑΘΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

...ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ...ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ!

Οι πρόσθετοι φόροι που εισπράττονται μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όπως τα Δημοτικά Τέλη, ο Δημοτικός Φόρος και ο ΤΑΠ στηρίζονται σε συγκεκριμένους νόμους, οι οποίοι μνημονεύονται στα αποκόμματα των λογαριασμών. Έτσι, ο Δημοτικός φόρος αφορά στον Ν.1080/80 τα Δημοτικά Τέλη στο Ν25/70 και ο ΤΑΠ στο Ν.2130/93 .
Όπως διαπιστώσαμε, στο άρθρο 25 του Ν.2130/93 αναφέρεται: Η πόλις των Καλαβρύτων μετωνομάζεται σε "μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων". 
Γιατί άραγε; Γιατί έχει οδοντωτό σιδηρόδρομο; Όχι βέβαια. Στα Καλάβρυτα συντελέσθηκε ένα από τα μεγάλα εγκλήματα της γερμανικής θηριωδίας σε βάρος των Ελλήνων και γι΄αυτό τον λόγο ο συγκεκριμένος  τόπος σφαγής  των συμπατριωτών μας μετωνομάσθηκε σε "μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων".
Και ενώ ακόμη και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ενυπάρχουν ως σημείο αναφοράς τα πάθη των Ελλήνων και θα έδει μέσω ενός Οργανισμού που παρέχει κοινωφελείς υπηρεσίες να υπηρετείται ο κοινωφελής ρόλος της ΔΕΗ, η Πολιτεία την χρησιμοποιεί ως μοχλό εκβιασμού και σαδισμού των Ελλήνων πολιτών. Η Πολιτεία προσλαμβάνει χαρακτηριστικά ναζιστικής αναλγησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου