Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες η έντυπη έκδοση του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»
Με βασικό  θέμα της εφημερίδας τα όσα δραματικά εκτυλίσσονται στη χώρα, προβάλλεται η Κυβέρνηση Παπαδήμου ως συμμαχία μελών της Bilderberg. «Λέσχη Bilderberg και ΔΝΤ  έχουν ήδη στα χέρια τους τα ηνία της χώρας» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, με πολλά ενδιαφέροντα και καυστικά θέματα στις εσωτερικές σελίδες για την μεταβατική κυβέρνηση, η οποία ανέδειξε τον δωσιλογισμό και άλλων αρχηγών που εμφανίζονταν πατριώτες ή  αντιμνημονιακοί. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Αντώνης Σαμαράς δέχονται τα …πυρά της εφημερίδας.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ προβάλλει και την απρεπή χριστιανικά ενέργεια ιερέων της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού να επιμένουν στην μήνυσή τους σε βάρος του εκδότη της εφημερίδος Μάκη Βραχιολίδη.
Μεγάλη προβολή έχει και ο Μαραθώνιος της Αθήνας στον οποίο συμμετείχαν και πολλοί αθλητές από Χολαργό-Παπάγου – Αγία Παρασκευή οι οποίοι σημείωσαν και καλές επιδόσεις, με χαρακτηριστικότερη το πανελλήνιο ρεκόρ του Παύλου Μπασδέκη.
Άλλα θέματα της εφημερίδας είναι τα θυρανοίξια του «Άη-Γιώργη» Παπάγου, η εκδήλωση του ιδρύματος «Αντιγόνη Ζουρούδη» για την 28η Οκτωβρίου και το πολιτικό άνοιγμα Νικολάου στον Ξύδη.
Η έκδοση του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" δόθηκε στο Ταχυδρομείο απ’οπου θα διανεμηθεί στους συνδρομητές ενώ αυτές τις ημέρες γίνεται διανομή της εφημερίδας και στις επιχειρήσεις, στους Δήμους, στα ΚΕΠ, καφετέριες και στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου.
Μην τη χάσετε. Τσακίζει κόκκαλα! 


Υ.Γ. Κατά σύμπτωση το σημερινό τεύχος της "Ελεύθερης 'Ωρας" (27/11/11) πρωτοσέλιδο τίτλο έχει "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝTΕΡΜΠΕΡΓΚ"!
Σύμπτωση, αλλά ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" προηγήθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου