Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο ΠΑΝΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Όχι, δεν πρόκειται για επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας από τον Πάνο Δεμερτζή ούτε αναλαμβάνει κάποιο πόστο στο δήμο. Ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Χολαργού έχει περάσει ήδη στην εφεδρία, αλλά... επιστρατεύθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη!!!
Η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει πριν από χρόνια ο Πάνος Δεμερτζής εναντίον του πρώην Δημάρχου Χολαργού, για την μη κατάθεση από μέρους του Νικολάου, ισολογισμού και Προϋπολογισμού της  Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης (ΑΔΕΧ), έχει φέρει την υπόθεση στο προσκήνιο από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κληθεί περίπου 30 άτομα να καταθέσουν ως κατηγορούμενοι, σε μια υπόθεση η οποία για τον δήμο Χολαργού έχει ξεχαστεί, όχι όμως για την Δικαιοσύνη. Ο Νικολάου δεν είναι πια Δήμαρχος, ο Πάνος Δεμερτζής έχει αποχωρήσει από τα δημοτικά δρώμενα της πόλης, η ΑΔΕΧ δεν υπάρχει, δεν υπάρχει καν Δήμος Χολαργού, αλλά ο Εισαγγελέας έβγαλε από το συρτάρι του μια υπόθεση που είχε δημιουργήσει στην κοινή γνώμη πολλά ερωτηματικά: Γιατί ο τότε Δήμαρχος δεν κατέθετε επί χρόνια ούτε ισολογισμό ούτε προϋπολογισμό; Πού πήγαιναν τα λεφτά; Το δημοτικό αναψυκτήριο που υπαγόταν στην ΑΔΕΧ έκανε μηνιαίως χιλιάδες εισπράξεις αλλά δεν απέδιδε ποτέ ΦΠΑ!! 
Αντιθέτως εμφάνιζε μηδενικές δηλώσεις!!! 
Μια όζουσα υπόθεση για την οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν πολλοί παράγοντες της τότε διοίκησης του δήμου Χολαργού, με πρώτο και καλύτερο βέβαια, τον ίδιο τον Δ. Νικολάου.
Σταματημό δεν έχουν οι μπελάδες για τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου