Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΥΣ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ:

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ¨Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ" ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. 

Όποιος και να έγραψε πάντως το πρώτο σχόλιο, δείχνει την χριστιανική αγάπη που έχει για τον Βραχιολίδη! Άφες αυτόν!

2 σχόλια:

  1. Από την Δημοσιογραφική Ομάδα του Πολιτικού Κλισιοσκοπίου:

    Μάκη,

    Χρόνια τώρα συκοφαντείς ανθρώπους, όπως ακριβώς στην περίπτωση του κου. Καραμπίνα, και χρόνια τώρα την γλιτώνεις από τα δικαστήρια.
    Λίγο το κλάμα και το γλύψιμο σε αυτούς που συκοφαντείς ώστε να σε λυπηθούν, λίγο κάποιοι μάρτυρες με ιδιαίτερο βάρος όπως οι μάρτυρες που χρησιμοποίησες στην περίπτωση του Δημοτικού Αστυνόμου από του παπάγου, σε έχουν αφήσει ελύθερο να συκοφαντείς και να παραπληροφορείς κατά βούληση.
    Εμείς ως Πολιτικό Κλισιοσκόπιο σε εχουμε ήδη ξεμπροστιάσει στο κοινό του Χολαργού-Παπάγου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε χτυπώντας το εκδότικό κατεστημένο της περιοχής μας.
    Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, περιμένουμε να σε καθίσει στο σκαμνί η Δικαστική Λειτουργός που συκοφάντησες στην γνωστή περίπτωση του άλλου αρχι-συκοφάντη καρμανέα.

    Και σε αυτή την περίπτωση σε ενημερώνουμε ότι:

    1) Μην χρησιμοποιήσεις μάρτυρες όπως στην περίπτωση του Δημοτικού Αστυνόμου με σκοπό να την γλιτώσεις γιατί τότε οι μάρτυρες σου, με το ιδιαίτερο βάρος..., θα γίνουν και αυτοί αντικείμενο της ερευνάς μας...
    2) Θα καλύψουμε εκτενώς κάθε στιγμή της καταδίκης σου και θα ενημερώσουμε όλους τους συνδημότες μας για το πόσο διεφθαρμένος εκδότης είσαι

    και

    3) Σου ευχόμαστε να μπείς επιτέλους στην ψειρού καθώς δεν μπορείς να συκοφαντείς και να διαβάλλεις ανθρώπους σύμφωνα με τα εκδοτικά σου συμφέροντα!

    Από το Πολιτικό Κλισιοσκόπιο Χολαργού Παπάγου.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Βραχιολίδη,

    Το ανωτέρω σχόλιο δεν προέρχεται από το Πολιτικό Κλισιοκσόπιο Χολαργού Παπάγου. Πρόκειται για πλαστοπροσωπία, η οποία αποδεικνύεται, διότι δεν προέρχεται από τον λογαριασμό gmail του Κλισιοσκοπίου, όπως το κείμενο που διαβάζετε αυτήν την στιγμή. Το Κλισιοσκόπιο επικοινωνεί μόνο μέσω του συγκεκριμένου λογαριασμού ή του προφίλ του στο facebook.

    Η ομάδα του Πολιτικού Κλισιοσκοπίου Χολαργού Παπάγου.
    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου