Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ¨Η ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ;

Ο Δ. Νικολάου την...έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από τον Άρη Χολαργού. Έφυγε από Πρόεδρος της ομάδος, παραδίδοντας εν μία νυκτί τις τύχες του Συλλόγου στον αγαπητό και γνωστό προπονητή Βασίλη Τσίρο. Το περίεργο είναι ότι ο Δ. Νικολάου μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν μιλιόταν με τον Βασίλη Τσίρο, παρά το ότι ήταν ένοικοι της ίδιας πολυκατοικίας! Όπως λένε οι κακές γλώσσες, όταν ο ένας ανέβαινε με το ασανσέρ, ο άλλος κατέβαινε με τις σκάλες, ώστε να μην ανταμώσουν!!!
Οι καιροί αλλάζουν όμως. Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού παρέδωσε την ομάδα στον αγαπητό Βασίλη Τσίρο! 
Όπως λένε οι πληροφορίες, ο Δ. Νικολάου ήθελε να απαλλαγεί από τον Άρη  Χολαργού για να ετοιμάσει τις κινήσεις του σε δύο ταμπλό: την  κάθοδό του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, για τις οποίες προσπαθεί να φτιάξει ψηφοδέλτιο αλλά και την περίπτωση να πάει για σύμβουλος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης! 
Ό,τι τού...κάτσει. Μπορεί και τα δύο μαζί, διότι η Ν.Δ. δεν προβλέπεται να μείνει για πολύ στην κυβέρνηση, οπότε το ...δημαρχιλίκι παραμένει ο μεγάλος στόχος του Νικολάου!
Με μια μόνη διαφορά. Για να περάσει από τον Χολαργό, οφείλει πρώτα να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι βγήκε δημοσίως κι έδωσε αγώνα υπέρ της εκλογής Σαμαρά. Υπέρ του ανθρώπου της Bilderberg, του ανθρώπου που δεν δούλεψε ποτέ του, του πολιτικού ψεύτη που άλλα υποσχέθηκε αλλά που τελικά αναμένεται να...πηδήξει όλους τους Έλληνες και να ξεπουλήσει την χώρα!
Κύριε Νικολάου, μόνον εφόσον ζητήσετε συγγνώμη για τις κακές υπηρεσίες που προσφέρατε στον τόπο ως...βαστάζος του Σαμαρά, μόνον τότε θα σας δεχθούν οι Χολαργιώτες ως υποψήφιος Δήμαρχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου